USD 41.70 42.00
  • USD 41.70 42.00
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.55 10.67

Щоб ближче познайомитися: у Боратині влаштували сплав на байдарках для місцевих та переселенців

25 Червня 2023 17:07
Під час повномасштабної війни Боратинська громада стала прихистком для багатьох переселенців, які втратили дім і не мають куди повертатися. Щоб допомогти цим людям адаптуватися до життя у новому місці та, навіть більше, стати активними членами громади, для ВПО організовують різноманітні заходи.

Про це повідомили в Боратинській сільській раді.

Щоб ближче познайомитися з тими, хто переїхав на Волинь через війну, у громаді організували сплав на байдарках. Захід відбувся у межах проєкту «Долаючи розломи» за підтримки Caritas Ukraine та Українського гуманітарного фонду.
Читати ще: Паравеслувальники з Волині здобули три медалі в Італії

До водного походу долучилися жителі Боратинської громади, а також внутрішньо переміщені особи, які нині мешкають у Нововолинську та Луцьку. Учасники сплаву подолали близько 10 км річкою Стир за три години, впродовж яких милувалися природою та спілкувалися.
Окрім цього, усі охочі мали нагоду взяти участь у психологічному тренінгу «Життя в моїх руках».
«Ми вже не вперше організовуємо таке дозвілля для людей, які приїхали з інших куточків України, – розповідають представники Боратинської громади. – З досвіду можемо сказати, що такий відпочинок подобається усім, адже це чудова нагода перезавантажитися. Переконані, що ця подія надовго запам’ятається нашим учасникам і тішитиме приємними спогадами».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus