USD 41.15 41.55
  • USD 41.15 41.55
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.60

Що входить до комплекту відеоспостереження?*

25 Липня 2022 10:35
Комплект камер відеоспостереження – оптимальний вибір для безпеки на об'єктах різного призначення. Цьому сприяє простота монтажу – потрібно лише перейти за посиланням https://hikvision.co.ua/ua/komplekty-videonablyudeniya/ та купити відповідну модель, а саме обладнання гарантовано буде сумісне між собою. Що не завжди вдається досягати при самостійному компонуванні елементів. Водночас є комплекти для квартир, офісів, приватних будинків та інших об'єктів. Розглянемо, що входить у комплект відеоспостереження.

Що входить до комплекту відеоспостереження?

Стандартно в комплект відеоспостереження входить одна або кілька камер, відеореєстратор із жорстким диском оптимального розміру, блок живлення та монтажні кабелі.

Камери відеоспостереження

Комплект складається з певної кількості камер, які залежать від розміру об'єкта та умов експлуатації. Це можуть бути аналогові чи цифрові моделі. При виборі комплекту необхідно звертати увагу на такі характеристики обладнання:

- Розширення. Від величини роздільної здатності залежить, наскільки деталізована картинка буде надана.

- Кут огляду. Для приміщень кут огляду має бути не менше 70 градусів.

- Підсвічування. Наявність інфрачервоного підсвічування сприятиме можливості запису відео в нічний час, залежно від моделі може бути від 5 до 150 метрів.

Це три основні характеристики камер відеоспостереження, на які потрібно звертати увагу.


Відеореєстратор

Устаткування збереження записів на носіях – центральний блок, який керує всією системою. Також можуть бути аналоговими, цифровими чи гібридними. У комплекті має бути реєстратор, який має аналогічну чи більшу кількість каналів для підключення камер.
Блок живлення

Саме блок живлення може гарантувати системі спостереження стабільну роботу. Якщо блок живлення буде невідповідним, є можливість повного виходу з ладу обладнання. Неякісне виконання, заводський брак або просто невідповідний вольтаж може стати причиною виходу з ладу системи спостереження.
Кабелі

Для провідних комплектів відеоспостереження передбачені спеціальні кабелі, за допомогою яких здійснюється підключення. Передають не лише відео, а й звук. А за технологією РоЕ за допомогою одного кабелю передають живлення та інформацію.
Як бачите, комплект відеоспостереження має все, що може бути необхідним для побудови стабільної та ефективної системи спостереження.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
123 Показати IP 25 Липня 2022 12:08
Реклама )

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus