USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.10 41.45
  • PLN 10.40 10.55

Що від вас хоче чутлива шкіра: основи догляду*

16 Лютого 2023 10:37
Проблема чутливої шкіри полягає у малому виробітку шкірного сала. Його недостатньо, щоб утримувати вологу природним шляхом. Тож догляд за шкірою потребує специфічного підходу. Часто неправильний алгоритм догляду призводить до атопічного дерматиту, псоріазу тощо. Лікування та щоденний догляд можна почати з засобів La Roche-Posay для чутливої шкіри, які не травмують дерму, а дають їй достатньо корисних елементів.





Головні ознаки чутливої шкіри





Чутлива проблемна шкіра вразлива майже до всіх зовнішніх чинників. Вона більше за інші види страждає від вітру, засмагання, морозу. Ознаки, що вказують на пошкодження захисного бар’єру дерми:

– відчуття стягнення й лущення;

– швидке почервоніння при зміні природних чинників (вітер, сонце, температура);

– сухість чи зневоднення;

– схильність до алергічних реакцій.

Чутливість дерми – це результат багатьох чинників. На стан шкіри може вплинути екологія, часте перебування під прямими променями сонця без захисту. Агресивна косметика й відсутність правильного догляду теж псують її стан. Найбільш вагомий чинник, що впливає, – емоційний стан. Стреси відбиваються на шкірі.





Як правильно доглядати за чутливою шкірою?





Чутлива шкіра вимагає від вас делікатного догляду. Дерматокосметика має бути некомедагонною, гіпоалергенною тощо. В ній не має бути парабенів, барвників, агресивних речовин. Підійде для такої шкіри лінійка продуктів TOLERIANE від компанії La Roche-Posay. Вона розроблена для потреб саме чутливої шкіри, що схильна до алергічних висипань. Ефективність цих засобів доведено в 10 дерматологічних дослідженнях, участь у яких взяли близько 3,5 тисячі пацієнтів.

Головні задачі доглядової косметики у цьому випадку: зволожити, заспокоїти й живити корисними речовинами для підтримки природного балансу. При регулярному застосуванні можна налагодити природну гідратацію й покращити коштом цього загальний стан шкіри. Засоби не містять віддушок, спирту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus