USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.25 41.60
  • PLN 10.55 10.70

Що таке шопер та чим він відрізняється від інших сумок?

Сьогодні 15:36

Що таке шопер та які його переваги?



Живучи в активному ритмі, потрібно постійно носити з собою безліч речей. Окрім гаманця й телефона, часто потрібні ще й павербанк, блокноти, а часом і ноутбук чи планшет. Годі й казати про продукти, які потребують доволі багато місця. Для всього цього недостатньо маленької компактної сумочки, а пакети – тонкі.

Проте є краще рішення. Це місткі сумки шопери, в яких поміщається безліч необхідних речей. У цій статті розповімо, що вони собою являють та в чому їхні переваги.

Що таке шопер?



Під цією назвою в продажу можна побачити безліч моделей сумок. Проте є конкретне визначення таких моделей. Шопер – це аксесуар, який відрізняється збільшеною ємністю порівняно зі звичайними сумками. Він може мати квадратну, прямокутну або трапецієподібну форму, а ручки мають оптимальну довжину, яка забезпечує зручне носіння на плечі.

Варто також зясувати, що таке екосумка. Основною відмінністю таких виробів є використання екологічних матеріалів для пошиття. Це може бути бавовна, нейлон, поліестер, льон, саржа, джут та екошкіра. Виготовляють моделі в різних формах, що дозволяє кожному покупцеві підібрати варіант під свої вподобання.

Історія виникнення



Сумка-шопер здобула особливу популярність у 2021 році. Моделі активно почали з’являтися в продажу і швидко стали затребуваними. Проте їх історія почалася задовго до того. Прообразом таких аксесуарів були звичайні полотняні торби. Їх використовували переважно для покупок (саме так перекладається «шопер» з англійської).
Згодом бренди вирішили взяти містку екоторбу за основу для створення міцних та стильних сумок. Своє призначення вони зберегли, проте дизайн суттєво покращився. Аксесуари стали стильним доповненням до різних образів. Зараз у продажу є десятки цікавих варіацій, які підходять до класичного, повсякденного та навіть святкового вбрання.

Які є види шоперів?



Вирішивши купити екошопер, варто дізнатися, які різновиди представлені в продажу. Такі сумки відрізняються за дизайном, матеріалом, формою та місткістю. Залежно від першого критерію, виділяють три категорії:

класичні сумки з міцних матеріалів;

екоторби у вигляді сітки, виготовлені з мотузки;

полотняні аксесуари з принтами.

Класичні моделі є універсальними. Їх можна використовувати для прогулянок, офісу та походів на закупи.
Обираючи такі шопери, зверніть увагу на наявність/відсутність застібок та кишень. Кольорова палітра надзвичайно різноманітна.

Кожна модель зазвичай представлена і в базових, і в яскравих відтінках. Якщо розглядати класифікацію за матеріалом, то можна виділити тканинні моделі, варіанти з мотузки, а також шопери з екошкіри.

З чим носити сумку-шопер?



Особливістю аксесуару є можливість поєднання практично з будь-якими речами. Зокрема екошопер має чудовий вигляд в образах, створених у стилі casual. Нариклад, носити сумку можна з шортами, джинсами, сарафанами, сукнями, комбінезонами, світшотами та футболками. Крім цього, вона добре поєднується зі мінімалістичними офісними образами.

Основні переваги шоперів



Однією з очевидних переваг моделі є велика ємність. Саме це виділяє її серед інших виробів та робить достатньо популярною.
Крім цього, є низка інших переваг:

зручність (проста форма та оптимальна довжина ручок забезпечують комфорт в носінні);

різноманітність кольорів та форм (можна підібрати аксесуар під різні стилі та образи);

свобода рухів (екосумка добре тримається на плечі);

практичність (всередині легко поміщаються всі необхідні в повсякденному житті речі).

Додатково варто вказати дизайн, який не втрачає актуальності.

Як правильно доглядати за шопером?



Догляд за аксесуаром залежить від типу матеріалу, з якого він виготовлений. Наприклад, екоторбинки з бавовни та плащівки можна прати. Рекомендовано виставляти делікатний режим без віджимання. Сушити краще в горизонтальному положенні. Сумки з екошкіри достатньо іноді витирати звичайними вологими серветками.

*реклама
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus