USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.25 41.70
  • PLN 10.56 10.75

Що подарувати мамі на свято: корисні ідеї й антиТОП презентів*

21 Липня 2022 17:01
Вибрати подарунок мамі не так легко, як спершу видається. Уподобання й захоплення кожної людини змінюються впродовж життя. І не завжди мама ділиться своїми мріями й бажаннями з дітьми. До того ж, важко зрозуміти, чи справді їй сподобався подарунок.

Що цікавого й корисного подарувати мамі

Подарунок має передавати любов, турботу і повагу. Не забувайте: життя мами, хай як добре вона дбає про своїх дітей, не обмежується лише домом і приготуванням їжі. Можливо, в неї є цікаве захоплення? Чи вона полюбляє приймати гостей? Враховуйте все це, коли обираєте подарунок.

Найкращі ідеї вартісних презентів для мами

Техніка для дому. Мами звикли готувати й прибирати, як їх навчили бабусі. Але ж світ розвивається, а інновації допомагають спростити цей процес. Подаруйте мамі безпровідний пилосмок, крутий кухонний комбайн або електричну м’ясорубку.

Електроніка. Гаджети – прерогатива дітей. Допоможіть мамі залишатися на зв’язку з рідними, насолоджуватися відеорозмовами. Подаруйте новий смартфон або планшет.

Речі, пов’язані з красою й захопленнями. Набір для манікюру, професійний фен, сертифікат на візит до салону краси або SPA-комплексу – все це допоможе розслабитися й привести себе до ладу.

Що не варто презентувати мамі

Інколи найпрактичніші подарунки – не зовсім тактовні. Навіть для найближчих людей. Йдеться про:

Індивідуальну косметику. Якщо хочеться потішити маму дорогою косметикою, просто презентуйте сертифікат в одну з таких крамниць. Не варто дарувати антивіковий крем.

Ліки й інше медичне приладдя. Так, наші мами багато піклуються про своїх дітей і мало – про себе. Тонометр, вітаміни, ліки вважаються допомогою, а не подарунком. Тому краще просто приїхати до мами й подбати про близьку людину таким чином.

Предмети, пов’язані з забобонами. Наші мами, як і бабусі, вірять в прикмети. Тож дарувати годинник, дзеркало або порожній гаманець не варто. Навіть якщо діти в це все не вірять.

Китайські сувеніри. Такий подарунок – дрібниця, що просто стоятиме на полиці й припадатиме пилом.

Завжди дійте за принципом: бюджетні й маленькі подарунки – без приводу й на професійні свята. Великі та коштовні – на пам’ятні дати.

Як бути з мамою, якій нічого не треба?

У такому випадку сміливо презентуйте подарунковий сертифікат. Повірте, вона його точно використає й знайде щось потрібне для себе.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus