USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70

Ще одне дербі? Принциповий матч «Волині» з «Агробізнесом», який ледь не завершився бійкою. Фоторепортаж

30 Жовтня 2021 09:53
Цього сезону «Агробізнес» ніяк не може знайти свою гру, розташовуючись у нижній частині турнірної таблиці. Проте футболісти їхали до Луцька у статусі єдиної команди, яка зуміла обіграти лідера Першої ліги - харківський «Металіст». У заключному турі першого кола «Агробізнес» поступився «Оболоні», тож у матчі в Луцьку прагнув повернутися на шлях перемог.

У «Волині» й досі дискваліфікацію відбуває головний тренер Альберт Шахов, також через дискваліфікацію команді не міг допомогти опорник Артур Рябов, якого у старті замінив Олександр Чепелюк. Несподіванкою стала поява у старті молодого воротаря Арсенія Коркодима замість досвідченого Віталія Неділька.
«Волинь» на правах господарів розпочала гру активніше та агресивніше. Зокрема, Кучеренко вже на другій хвилині доволі непогано пробив з-за меж карного майданчика – м’яч пролетів над дев’яткою воріт гостей.
Однак така ситуація на полі тривала недовго: на п’ятій хвилині Войтіховський, намагаючись вибити м’яч після прострілу Черненка з лівого флангу, зрізав кулястого у власні ворота – 0:1.
Загалом перший тайм особливо нічим не запам’ятався. Футболісти «Агробізнесу» часто порушували правила на правому фланзі захисту, а лівий захисник «Волині» Цюпа щоразу завантажував м’яч до карного майданчика гостей, однак це ні до чого не призводило. Щоправда, часті свистки арбітра нервували лаву для запасних господарів, звідки часто лунала лайка на його адресу.
Найнебезпечніший момент у першому таймі «Волинь» створила на 43 хвилині: центральний захисник Войтіховський накрутив кілька футболістів гостей поблизу їхнього карного майданчика та віддав на Кобзаря, однак потужний удар нападника в ближній кут парирував Криськів.
На початку другого тайму черговий навіс Цюпи зі штрафного ударом головою завершував Кучеренко – над поперечиною. Невдовзі простріл Ляшенка головою підправляв Климець – Криськів на місці.

Другий тайм пройшов у боротьбі, але без особливих моментів в обох команд. Щось схоже на навалу «Волинь» організувала наприкінці гри, коли вже традиційно за несприятливого результату Войтіховського відрядили у напад. Але зрівняти рахунок «хрестоносці» так і не зуміли.

Апогеєм футбольного вечора стала штовханина між футболістами, яка розпочалася водночас з фінальним свистком арбітра, який зафіксував мінімальну перемогу гостей – 0:1. На поле вибігли навіть футболісти, тренери та персонал, який перебував на лавах для запасних, але, на щастя, у бійку це не переросло.
Щоправда, футболісти «Агробізнеса» іронічно хлопали луцьким вболівальникам, йдучи в підтрибунне приміщення, а хтось з персоналу гостей навіть дозволяв собі демонструвати на адресу центральної трибуни непристойні жести.

Події матчу змусили пригадати слова волинських фанатів на одному з виїздів до Волочиська:«Це ї***е село». Ця гра теж завершилася конфліктом, щоправда між футболістами. Тож цілком ймовірно, що західний регіон отримає ще одне запекле протистояння, на кшталт західноукраїнського дербі «Волині» та «Карпат».

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Дворова команда Показати IP 30 Жовтня 2021 10:00
Об'єднана збірна Луцького геріатричного пансіонату викликає на бій ''Волинь''. Прийміть виклик та спробуйте виграти!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus