USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.60 10.75

Ще одна перемога: «Старий Луцьк» у складному матчі вдруге здолав «Дніпро-2»

13 Лютого 2022 14:21
Учора баскетбольний клуб «Старий Луцьк-Університет» впевнено здолав «Дніпро-2». Попри те, що сьогодні в повторному матчі у лучан були проблеми, вони також святкують перемогу – 77:81.

Лучани прагнули повторити вчорашній успіх та одразу ж на старті першої чверті вийшли вперед, а рахунок відкрив вчорашній лідер «Старого Луцька» за набраними очками Сергій Юрченко.

Протягом не надто результативної десятихвилинки лучани володіли семиочковою перевагою, однак за хвилину до завершення дозволили дніпрянам наблизитися на відстань двох очок. Після першої чверті на табло було 14:19 на користь «Старого Луцька».

Читати ще:«Старий Луцьк» стартував у другому етапі Вищої ліги перемогою над «Дніпром-2»

Попри те, що в дніпрян були проблеми в захисті на початку другої чверті, «Старий Луцьк» ніяк не міг влучити, дозволивши господарям здійснити ривок 6:0 та наблизитися на відстань одного балу. Після тайм-ауту лучани не зуміли зібратися – «Дніпро-2» не лише зрівняв рахунок, але й вийшов вперед. Невдовзі капітан Едуард Федчук взяв на себе роль лідера та «трьохою» зрівняв рахунок за дві хвилини до перерви – 30:30. Однак лідером на велику перерву пішов дубль «Дніпра» – 34:32.

По перерві дніпряни відірвалися на +5, але «Старий Луцьк» здійснив ривок 7:0, повернувши собі лідерство. Відзначимо Унгуряна, який набрав п‘ять очок. Але після тайм-ауту господарі заграли впевненіше та повернули собі лідерство. Загалом на майданчику була рівна гра, але вдалі дії Юрченка наприкінці чверті дозволила лучанам лідирувати перед фінальною десятихвилинкою – 53:54.

Четверта чверть розпочалася з «трьохи» Коровякова, який поклав початок ривка лучан – 57:65. Проте за три з половиною хвилини до фінальної сирени дніпряни скоротили відставання до -3, а за 33 секунди Батальський трьохочоковим рахунок зрівняв. Юрченко за 19 секунд до кінця вивів «Старий Луцьк» вперед (77:79). Дніпряни взяли тайм-аут, після якого не змогли ввести м‘яч, втративши шанс перевести гру в овер-тайм чи вирвати перемогу. Фінальний рахунок зустрічі 77:81 на користь «Старого Луцька».

Як і у вчорашньому матчі, найрезультативнішим у складі «Старого Луцька» став Сергій Юрченко – 24 очки.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus