USD 41.05 41.35
  • USD 41.05 41.35
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.35 10.45

Ще кілька підприємців зі Старого ринку переїхали на Новий

20 Лютого 2020 17:20
Підприємці вивезли зі Старого ринку в Луцьку ще декілька контейнерів.

Про це повідомили у муніципальній варті Луцька.

19 лютого ще кілька підприємців добровільно переселилися на Новий ринок на ЛПЗ.

Як повідомляє Суспільне Волині, близько 17 години вечора на ринку почали демонтаж металоконструкцій, які пошкодив грейдер під час спроби знесення контейнерів 4 лютого. За словами заступника начальника поліції області Сергія Козака, техніка – під арештом. Її з ринку евакуйовують на штрафмайданчик.

«В нас відкрито кримінальне провадження і це – транспортний засіб, який брав участь безпосередньо в знищенні майна. Вилучають зараз з ринку трактор, який був визнаний речовим доказом і у Волинському апеляційному суді є ухвала суду, що він залишається під арештом.

Тому зараз певні роботи проводяться, щоб дістати цей трактор і доставити його на арешт майданчик.

Документують працівники поліції, щоб не було потім претензій, що під час слідчої дії хтось пошкодив чи поламав цей трактор» – розповів Сергій Козак.

Адвокат, який захищає інтереси департаменту муніципальної варти Луцькради Олександр Лавренчук коментуючи ситуацію, сказав, що звернувся до працівників поліції, щоб вони забезпечили збереження арештованого колісного екскаватора, як речового доказу.

«Сказав, що його знаходження тут буде завдавати ще більших пошкоджень, і, відповідно, спричинить відшкодування збитків внаслідок такого пошкодження. Я так розумію, працівники поліції відреагували на моє звернення» – прокоментував він.

Нагадаємо, попри спротив окремих базарників, власники контейнерів з допомогою міської ради переселяються на нове місце торгівлі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus