USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.55 10.75

Ще чотирьом волинянкам вручили державні нагороди за героїчне материнство

7 Вересня 2022 14:07
Чотирьом мешканкам Володимирської громади, яким указом Президента України присвоєно звання “Мати-героїня”, вручили відзнаки.

Про це 7 вересня повідомили у Володимирській міській раді.

«Для жінки бути мамою – це найпочесніше зі звань і наймиліше з імен. Щоб мати таке звання, потрібно не лише народити п’ятеро та більше дітей, але й докладати зусиль, провести недоспані ночі, аби виростити з них добрих, чуйних, дбайливих людей, дати освіту, допомогти стати на ноги. Тому щиро дякую за ваші зусилля, за те що подарували не тільки нашій громаді, але й усій Україні діток, які творитимуть наше майбутнє. Бажаю вам міцного здоров’я, терпіння та нехай ваші зусилля повертаються сторицею, а діти стануть надійною опорою», – зазначив секретар міської ради Іван Юхимюк.

Нагадаємо, відповідно до президентського указу від 14 грудня 2021 року, за материнську самовідданість, зразкове виховання дітей та забезпечення умов для їх всебічного розвитку присвоєно почесне звання України «Мати-героїня» чотирьом мешканкам Володимир-Волинської міської територіальної громади: Інні Новосад – матері 7 дітей з м. Володимира; Надії Степанюк – матері 8 дітей з с. Дігтів; Наталії Тужилкіній – матері 10 дітей з м. Володимира; Наталії Федині – матері 5 дітей з м. Володимира.

Читати ще: У Володимирі вручили державні нагороди жінкам, які отримали звання «Мати-героїня»

Почесне звання «Мати-героїня» присвоюється жінкам, які народили та виховали до 8-річного віку 5-х і більше дітей, у тому числі дітей, усиновлених у встановленому законодавством порядку, враховуючи вагомий особистий внесок у виховання дітей у сім’ї, створення сприятливих умов для здобуття дітьми освіти, розвитку їх творчих здібностей, формування високих духовних і моральних якостей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus