USD 41.35 41.65
  • USD 41.35 41.65
  • EUR 41.25 41.60
  • PLN 10.35 10.50

Шацька громада планує підписати меморандум про партнерство із литовським Бірштонасом

18 Вересня 2023 20:40
13-15-го вересня представники українського міста Шацьк відвідали Бірштонас у Литві.

Про це повідомили в Агенції Прибужжя.

Під час зустрічі в Бірштонаській общині мер Шацька Сергій Карпюк представив район, який розташований на унікальній площі 30 озер. Громада має великий туристичний потенціал, до 2022 року тут активно реалізовували туристичні інфраструктурні проекти, проте це зупинила війна

На зустрічі обговорили з гостями питання соціального, туризму, розвитку інфраструктури та можливості співпраці в майбутній реалізації спільних проектів.

Делегація відвідала заклади Бірштонасу, санаторії, міські парки, оглядову вежу, виставку Sk ėvoniai та інші ексклюзивні об’єкти.

«Сподіваюся, що Бірштонаська міськрада схвалить рішення про укладення угоди про співпрацю з Шацькою общиною і ми зможемо реалізувати кілька спільних проектів в майбутньому!» – йдеться у повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus