USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.60 10.75

«Шаную воїнів, біжу за Героїв України»: у суботу в Луцьку через патріотичний забіг буде змінено рух транспорту

Сьогодні 07:46
31 серпня 2024 року о 09:30 в Луцьку відбудеться забіг в пам’ять про загиблих військових «Шаную воїнів, біжу за Героїв України».

Про це повідомляє Луцька міська рада.

Учасники марафону будуть бігти за тих, хто загинув, захищаючи свободу, незалежність та територіальну цілісність України. У соціальних мережах можна поділитися історією Героя, за якого ви бігли з тегами: #БіжуЗаГероя_2024 та #забіг2024.

Маршрут: Театральний майдан – проспект Волі (від вул. Паркової до вул. Шопена) – Театральний майдан. Тривалість – з 09.30 до 11.00.

Цього дня у цей час буде тимчасово перекрито рух транспорту за вказаним маршрутом.

Читати ще: У Володимирі відбудеться патріотичний забіг «Шаную воїнів, біжу за Героїв України»

Рух автобусів (маршрути № 1, 2, 5, 10, 11, 12, 25, 30, 31) у вказаний проміжок часу буде здійснюватися по вул.Глушець.

Рух тролейбусів:

– маршрут № 1 (4 тролейбуси): у прямому напрямку – вул. Боженка, бульвар Дружби Народів, вул. Климчука Сергія, вул. Ярослава Мудрого, вул. Гнідавська, вул. Данила Галицького, вул. Ковельська, вул. Глушець, вул. Архітектора Метельницького, вул. Авторемонтна, пр-т Волі, вул. Рівненська, пр-т Відродження, вул. Захисників України, вул. Конякіна, вул. Корсака Івана. У зворотному напрямку – без змін.

– маршрут № 2 (4 тролейбуси): у прямому напрямку – без змін. У зворотному напрямку – вул. Корсака Івана, вул. Конякіна, вул. Захисників України, пр-т Відродження, вул. Рівненська, вул. Дубнівська, вул. Архітектора Метельницького, вул. Глушець, вул. Паркова, пр-т Волі, вул. Словацького, вул. Богдана Хмельницького, вул. Данила Галицького, вул. Гнідавська, вул. Ярослава Мудрого;

– маршрут № 3 (1 тролейбус): у прямому напрямку – вул. Ковельська, вул. Глушець, вул. Архітектора Метельницького, вул. Авторемонтна, пр-т Волі, вул. Рівненська. У зворотному напрямку – без змін;

– маршрут № 4, 4-а (по 1 тролейбусу) – без змін;

– маршрут № 5 (2 тролейбуси) – в період з 09:30 до 11:00 рух буде припинено;

– маршрут № 12 (2 тролейбуси) – без змін;

– маршрут № 15, 15а (по 4 тролейбуси) – в період з 09:30 до 11:00 рух буде припинено.

Нагадаємо, цьогоріч забіг відбудеться одночасно у всіх областях країни – 31 серпня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Офіцер Показати IP Сьогодні 09:52
Бігти за героїв по вулиці тилового міста набагато легше і абсолютно безпечно ! Хочете бути з ними солідарними, то воюйте з ворогом разом з ними !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus