USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.30 41.50
  • PLN 10.55 10.72

«Шахтар» забив перший гол у Лізі чемпіонів, але програв «Реалу»

3 Листопада 2021 21:40
Донецький «Шахтар» забив перший гол за чотири тури групового етапу Ліги чемпіонів, але мінімально поступився мадридському «Реалу». Перший тайм завершився внічию (1:1), але у другій половині мадридці знову вийшли вперед та втримали переможний для себе результат – 2:1.

«Шахтар» пропустив вже на 14 хвилині: після втрати центрбека Марлона Вінісіус покотив на Бензема, який розстріляв ворота Трубіна – 0:1.

Донеччани зрівняли рахунок на 39 хвилині, коли Фернандо отримав м‘яч від Патріка у центрі карного майданчика мадридців та прицільно пробив – 1:1. Відзначимо, що «гірники» забили перший гол серед українських команд у цьогорічній Лізі чемпіонів.

На 61 хвилині «Реал» вдруге у матчі вийшов вперед: «вершкові» розіграли класну комбінацію перед карним майданчиком «Шахтаря», яку голом завершив Бензема, оформивши дубль – 2:1.

Після цього донеччани мали кілька моментів для того, щоб зрівняти рахунок, зокрема у додатковий час непогано пробивав Судаков, а перед тим удару здалеку завдавав Степаненко. Але жоден з цих ударів не став гольовим.

У підсумку матч завершився мінімальною перемогою мадридців – 2:1.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus