USD 41.55 41.97
  • USD 41.55 41.97
  • EUR 41.80 42.10
  • PLN 10.50 10.70

Шабаш на кістках: окупанти влаштували концерт на «Азовсталі»

5 Серпня 2022 20:23
Російські окупанти влаштували концерт на заводі «Азовсталь» у захопленому Маріуполі.

Про це повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко.

«Так виглядає справжній шабаш на крові та кістках. російські окупанти та їх посібники влаштували «концерт» на території «Азовсталі». Одинокий гітарист розважав рашистів на фоні зруйнованого меткомбінату», – ідеться у повідомленні.

Радник мера Маріуполя Петро Андрющенко зазначив, що обійшлося без цивільно-примусових глядачів.

«Для остаточної картини залишилося дочекатися вистави у зруйнованому драматичному театрі і коло цинічної нелюдяності можна вважати замкнутим», – написав він.

Я пише ТСН, відомо, що в українській Маріуполь, тимчасово окупований російськими військами, приїжджали віце-прем’єр Росії Марат Хуснуллін та ватажок так званого терористичного угруповання «ДНР» Денис Пушилін. Представник російської влади у Маріуполі провів відкриття Штабу відновлення та разом з ватажком «ДНР» запалили символ – вічний вогонь.
«Здається, це символ того пекла, яке чекає на кожного громадянина Росії», – попередив Андрющенко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus