USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70

Сезонні поєднання: сережки та шапки*

26 Жовтня 2023 17:52
Осіннє похолодання вносить корективи в жіночі образи. Якщо з верхнім одягом питань не виникає, то з головними уборами можуть бути складнощі. Невеликий гайд допоможе розібратися, як «подружити» шапку та прикраси на вуха.

Комбінація з біні: універсально та повсякденно

Це різновид елемента одягу, який може щільно облягати голову або передбачає більш вільну посадку у вигляді купола над маківкою. Біні – універсальний фасон, завдяки чому поєднується з речами в повсякденному, спортивному та вуличному стилях. Враховуючи щільне покриття, краще вибирати невеликі та плоскі сережки, які не будуть заважати:

• Пусети – ідеальний варіант із застібкою, що закручується. Завдяки конструкції їх не втратиш при вдяганні та знятті шапки.

• Конго – круглі сережки з надійним замком, які можуть бути різного розміру. Маленькі моделі практично повністю ховаються під шапкою, а великі – загадково виглядатимуть з-під краю.
Поєднання з беретом: жіночно та романтично

Головний убір із французьким шармом уже давно носять не лише з плащами та пальто, а сміливо доповнюють ним сукні, джинси з футболкою чи светром.

Берет виглядає романтично з випущеними з-під країв кучерями. І тут актуальні мініатюрні пусети з перлами, щоб продовжити французьку тематику. Можна перенести волосся на один бік, а на вільне вухо надіти моносережку. Такий виріб не передбачає наявності пари та додає ефектності. Ще один виграшний варіант – джекети. Прикраса довгої та вигнутої форми кріпиться ззаду мочки вуха та буде виглядати контрастно у поєднанні з жіночним беретом.
Кепі: універсальний дует із козирком

Специфічний головний убір можна вписати і у вінтажні, і в спортивні образи. Козирок не лише рятує в сонячну погоду, а й додає нотку унікальності. Кепі передбачає повністю відкриті вуха, тому потрібно сміливо користуватися моментом і надягати на мочки сережки.

Не бійтеся експериментувати з моделями сережок. Лаконічну комбінацію складають кепі та пусети. Орієнтуючись на зачіску, можна вибрати клаймбер або каффи. Якщо плануєте візуально відкрити одне з вух, надягніть прикрасу без пари, розставляючи яскраві акценти в образі. Любителькам екстравагантних композицій варто спробувати сережки-пензлики.

Скільки головних уборів, стільки, й навіть більше, варіантів, як подружити з ними сережки. Знаючи прості правила поєднань, не доведеться жертвувати комфортом заради краси і навпаки. Задумайтесь про комбінацію сережок і головного убору, враховуючи стиль життя, форму обличчя та актуальні тренди.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus