USD 41.70 42.00
  • USD 41.70 42.00
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.55 10.67

Сезонні акції METRO: які пропозиції чекають на клієнтів у різні пори року*

6 Червня 2023 19:55
З приходом літа особливим попитом починають користуватися охолоджувальні напої та морозиво. Молочний десерт дуже популярний серед дітей і дорослих, тому в спекотний сезон його купують у великих кількостях. Морозиво з натурального молока коштує дорожче за те, яке виготовляють із дешевшої сировини. Щоб користувачам були доступні якісні товари, пропонуються знижки на морозиво та прохолодні напої в спекотну погоду.

Сезонні акції METRO

Для будь-якої пори року актуальні різні програми лояльності. Якщо влітку споживачі більше вживають пломбір і пиво, то взимку віддають перевагу імбирному печиву та глінтвейну. Щоб зробити популярні товари доступнішими, торговельна мережа пропонує знижки на продукти в різні пори року.

Щоб скористатися вигідними програмами лояльності, потрібно виконати кілька простих дій:

•‎ зареєструвати особистий акаунт на сайті
•‎ зібрати необхідні позиції у віртуальний кошик;
•‎ вибрати спосіб оплати та доставки
•‎ завершити оформлення заявки.

У каталозі представлена величезна кількість найменувань, тому застосовуйте фільтри, або пошуковий рядок, щоб зручно і швидко знаходити все необхідне.

Ціни в компанії лояльні, тому немає сенсу шукати більше вигоди на інших майданчиках. Регулярні акції на продукти харчування допомагають пристойно заощадити. Вигідні пропозиції періодично оновлюються, тому стежте за ними на сайті або підпишіться на розсилку, щоб отримувати на пошту листи з усіма новинами компанії та програмами лояльності.

Акції на продукти для пікніка та гриля

Літо - час відпочинку на природі. Для цього вам обов'язково знадобляться різні атрибути, а також продукти, які ідеально підійдуть для пікніка. Якщо вирішили організувати посиденьки на свіжому повітрі, то можете замовити різноманітні ковбаски, стейки, сири, хліб і обов'язково свіжі овочі, які сприяють перетравленню білкової їжі.

Не встигаєте все купити до заходу? Доставка товарів допоможе вирішити цю проблему. Кур'єр швидко привезе посилку в Київ і передмістя. Товари транспортуються за всіма правилами та вимогами, тому всі продукти будуть у належному стані. Якщо ви перебуваєте в іншому населеному пункті, то скористайтеся послугами транспортної компанії "Нова Пошта". Зробіть замовлення заздалегідь, оскільки термін доставки становить 1-3 дні.

Акції METRO допомагають значно заощадити ваш бюджет! Заходьте на сайті компанії, робіть покупки та оцініть вигоду від співпраці з торговельною мережею!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus