USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.70 10.84

Сертифікат «єВідновлення» тепер можна використовувати для першого внеску за «єОселю»

25 Вересня 2024 16:40
Житловий сертифікат «єВідновлення» тепер можна використовувати, щоб частково чи повністю покрити перший внесок пільгової іпотеки за програмою «єОселя».

Про це йдеться на сайті уряду, пише Бабель.

«Наприклад, ви отримали житловий сертифікат «єВідновлення» за знищене житло на два мільйони гривень. Однак квартира, яку хочете придбати, дорожча й коштує, припустімо, три мільйони. Раніше в такому разі потрібно було доплатити з власних коштів або вибрати дешевше житло, а тепер можна взяти пільгову іпотеку за програмою єОселя», — пояснюють в уряді.

Читати ще: Уряд змінив порядок надання компенсацій за програмою єВідновлення

Сертифікат можна використати для оплати першого внеску «єОселі», який за умовами програми має бути не менш ніж 20% від вартості житла. Якщо сума сертифіката, який бажаєте використати, менша за 20% вартості житла, різницю треба внести власними коштами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus