USD 41.00 41.35
  • USD 41.00 41.35
  • EUR 41.20 41.60
  • PLN 10.30 10.53

Семеро волинян потрапили в збірну команду України з кіокушинкай карате

17 Серпня 2020 08:57
Під час навчально-тренувальних зборів з кіокушинкай карате, які відбулися у Чернівецькій області, сформували збірну команду України. До її складу потрапили семеро вихованців волинського тренера Віктора Лавренюка.

До збірної команди України з кіокушинкай увійшло 7 каратистів з Волині – Андрій Ткачук, Руслан Овсіюк, Анна Видринська, Олександр Корюкін, Вікторія Лавренюк, Святослав Лавренюк і Данило Гоменюк, повідомляє Суспільне Волині.

Андрію Ткачуку – 20. Тренуватися у Віктора Лавренюка він почав у 5 років. Хлопець уже брав участь в чемпіонаті Світу та Європи серед юніорів у 17 років. Виборов там 3-тє місце. Каже, що не збираюся на цьому зупинятися і вже перейшов у дорослу збірну. Не зважаючи на те, що вибрав технічну спеціальність Андрій Ткачук говорить: «Кіокушинкай - це вже сенс життя. Воно в мені виховує порядність у спілкуванні з людьми».
Руслан Овсіюк потрапив у збірну України з кіокушинкай карате серед ветеранів. Спортсмен мріє потрапити на Чемпіонат Європи або Світу. Це як дозволятиме здоров’я і підготовка, – каже каратист.

Віктор Лавренюк розповідає, що його підопічні у складі збірної України будуть брати участь у міжнародних змаганнях. Через пандемію коронавірусу, каже тренер, поки не відомі точні дати проведення цих змагань, але вони точно відбудуться у 2020 році. Уже зареєструвалися каратисти з Румунії та Угорщини. Іспанія та Німеччина – це ті країни, які хочуть проводити у себе європейські кубки та чемпіонати з кіокушинкай, – каже Віктор Лавренюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Олександ Показати IP 17 Серпня 2020 09:17
В де. Вася похила

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus