USD 41.70 42.00
  • USD 41.70 42.00
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.55 10.67

Селищна рада за пів мільйона продає ділянку в Світязі

30 Квітня 2023 20:01
Шацька селищна рада виставила на торги земельну ділянку в селі Світязь площею 0,16 гектара. Присадибну ділянку хоче продати з молотка за понад пів мільйона гривень.

Про це йдеться на сайті prozorro.sale. Цінові пропозиції від учасників прийматимуть до 21 травня.

На земельні торги селищна рада внесла пропозицію про продаж земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,16 гектара в селі Світязь Ковельського району (урочище Гірка).

Кадастровий номер – 0725785603:03:001:0111.
Цільове призначення – землі житлової забудови (землі, які використовуються для розміщення житлової забудови (житлові будинки, гуртожитки, господарські будівлі та інше), землі, які використовуються для розміщення гаражного будівництва).

Початкова ціна продажу – 565 488 гривень.

Нагадаємо, Колодяжненська сільська рада Ковельського району продає з молотка шість земельних ділянок комунальної власності. Земля розташована в селі Кричевичі.

Також Ковельська міська рада продавала шість земельних ділянок комунальної власності, розташованих на вулицях Тараса Боровця, Щасливій, Володимирській і Відродження.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus