USD 40.95 41.35
  • USD 40.95 41.35
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.50 10.67

Селище на Волині розробить історико-архітектурний план

Сьогодні 19:38
Виконавчий комітет Ратнівської селищної ради оголосив тендер на розроблення історико-архітектурного опорного плану селища Ратне з визначенням меж і режимів використання зон охорони пам’яток та історичних ареалів.

Відповідні торги тривають на сайті prozorro.gov.ua.

Очікувана вартість розроблення історико-архітектурного плану Ратного становить чверть мільйона.

Як вказано в супровідній документації, історико-архітектурний план Ратного має складатися зі вступу, додатків та чотирьох розділів, як-от «Історичний та планувальний розвиток населеного пункту»; «Аналіз існуючої архітектурно-містобудівної ситуації населеного пункту»; «Комплексна історико-культурна оцінка території населеного пункту»; «Проєкт охоронних зон, визначення меж та режимів використання зон охорони пам’яток культурної спадщини».

Додатки мають включати списки нерухомих об'єктів культурної спадщини різних видів та категорій, списки об'єктів природно-заповідного фонду, які розташовані на території населеного пункту, списки використаних документів та матеріалів, літератури, архівних джерел, картографічні та іконографічні матеріали, копії чинних охоронних зон пам’яток культурної спадщини, фотографії об'єктів культурної спадщини тощо.

Читати ще: Громада на Волині за 38 тисяч продає комунальну землю

Серед вимог до учасників – наявність обладнання, працівників і документально підтвердженого досвіду виконання аналогічних робіт.

Історико-архітектурний план Ратного мають розробити до 31 грудня 2024 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus