USD 41.60 41.90
  • USD 41.60 41.90
  • EUR 41.55 41.85
  • PLN 10.60 10.80

Секс-оргія у Кирилівці: у поліції і самому закладі відреагували на скандал

12 Серпня 2021 18:29
Один із нічних клубів у курортній Кирилівці Запорізької області потрапив у скандал. Відвідувачі так захопилися участю у конкурсі «Найсексуальніший танець» і змагання за головний приз – пляшку горілки, що влаштували справжню секс-оргію з роздяганням і імітуванням статевого акту.

У Нацполіції Запорізької області відреагували на секс-скандал, передає ТСН.

«12 серпня під час моніторингу інтернет-ресурсів та соціальних мереж на декількох сайтах та на одній із сторінок в Instagram було виявлено відео та публікації про те, що в одному із розважальних закладів в селищі Кирилівка проведено конкурс, під час якого відвідувачі роздягались та імітували статевий акт. Станом на 12 серпня до поліції заяв та повідомлень з цього приводу не надходило. Між тим, оприлюднення відео викликало неоднозначну реакцію у громадськості. 12 серпня інформацію з цього приводу внесено до Єдиного обліку заяв та повідомлень про кримінальні правопорушення та інші події», – повідомили у пресслужбі Нацполіції Запорізької області.

Зазначається, що правоохоронці поспілкувалися з власниками розважального закладу та ведучим щодо коректної поведінки відвідувачів у закладі, недопустимості порушення норм моралі та етики.

За вказаним фактом вирішується питання про внесення матеріалів до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч. 1 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

У самому ж розважальному закладі у поведінці своїх відвідувачів не вбачили нічого кримінального.

«Поки нас обговорюють, ми робимо справжній незабутній вечір. Незручно розповісти, але приємно згадати», – написали на сторінці клубу в соцмережі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Настя Показати IP 12 Серпня 2021 18:47
Закрийте їх, щоб було що згадати !! І щоб інші так не робили , це позор Україні , всі щ такого сміються , це приниження гідності !
Я б тебе) до Настя Показати IP 12 Серпня 2021 19:21
Настюха заздрість погане почуття!) Ніхто тебе не хоче так...?)
Ага до Настя Показати IP 12 Серпня 2021 19:28
для них розуміння гідності відсутнє взагалі! страшне майбутнє націі!
Андрей до Ага Показати IP 13 Серпня 2021 07:29
Ну все. Налетели пуритане на людей) Нормально люди отдыхают. Каждый развлекается, как хочет. В чем они несут угрозу будущему нации?
123 Показати IP 13 Серпня 2021 01:04
якби таке трапилося в Росії, то каструлі би вже набігли з криками: "Гвалт! Що оце в мордорі коїться?! В неньці такого би і близько не сталося")))
Хтось Показати IP 14 Серпня 2021 01:28
Давайте тоді на вулицях, з дітьми, з тваринами займатись сексом, нічого ж кримінального...(сарказм) Дорогі "дорослі та розумні" люди, зрозумійте, всьому своє місце і час. Бачу чим старше, тим більш тупіє людина. Шкода вас

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus