USD 41.35 41.65
  • USD 41.35 41.65
  • EUR 41.25 41.60
  • PLN 10.35 10.50

Секрет ідеальних суші

Сьогодні 16:26
Суші – це не просто традиційна японська страва, а ціле мистецтво, яке вимагає точності у кожній деталі. Здавалося, всього три інгредієнти: рис, риба, водорості, а яка виходить вишукана страва з цих продуктів. Суші в Чернівцях – це можливість не тільки смачно поїсти, а і доторкнутись до Країни Вранішнього Сонця.

Головне – свіжість продуктів

Якість продуктів для суші повинна бути бездоганною. Особливо це стосується риби. Неякісна риба не тільки зіпсує страву, а і може призвести до серйозного отруєння. Риба не повинна мати якихось сторонніх плям, слизу, розводів. Саме тому, перед тим, як вживати суші, треба дуже уважно оглянути зовнішній вигляд страви. Суші не повинні мати сторонніх запахів. Якісні свіжі роли мають легкий морський аромат з присмаком йоду.

Рис не повинен бути сухим та розсипатися. Всі зернята мають бути цілими та одного розміру. Для приготування суші не використовують прозорий рис, а лише білий.

Також потрібно звернути увагу і на стан водорості норі. Якщо водорості на смак нагадують жувальну гумку, то це низькоякісний продукт. Правильна водорість повинна мати свіжий морський запах та солонуватий смак риби.

Інтегрування традиційних японських страв під сучасні смаки

Світ суші та ролів постійно розвивається, завдяки креативним ідеям та новітнім технологіям. Для європейців японські кулінарні церемонії здаються трохи складними. Тому відтворення класичних рецептів поєднується з сучасними ідеями. Майстри-сушисти стають справжніми чарівниками на своїх кухнях, намагаючись перетворити звичайні суші на справжні витвори мистецтва. Вони експериментують з новими комбінаціями продуктів, зі смаками та кольорами. Іноді один маленький штрих може повністю змінити страву на краще. Все це робиться для того, щоб здивувати гурманів незвичними смаковими ідеями.

Особливої уваги заслуговує ф’южн-кухня. Це поєднання традиційних азійських технік з кулінарними традиціями інших країн. Такі страви відкривають азійську кухню по-новому. І так вона стає набагато ближче європейцям.

Її особливості:

– Для приготування страв використовують екзотичні продукти;

– Змішування різних смаків в одній страві: солоне і солодке, кисле і гірке;

– Використання спецій, які нехарактерні для японської кухні, але розкривають смак страви по-іншому;

– Разом з екзотичними продуктами використовуються інгредієнти, притаманні даній місцевості.

Все це додає простим стравам особливої унікальності та актуальності.

*реклама
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus