USD 41.10 41.43
  • USD 41.10 41.43
  • EUR 41.35 41.65
  • PLN 10.40 10.55

Секрет довголіття – гумор і здоровий спосіб життя: волинянин відзначив 91-річчя

17 Жовтня 2024 21:22
Сьогодні представники місцевої влади, соціального захисту та культури Колодяжненської громади мали приємну місію вітати довгожителя з днем народження. Гурій Антонович Бруча із Колодяжного святкує нині 91-ліття!

Про це повідомляє пресслужба громади.

Гурій Антонович щиро зрадів гостям і чоловіка розчулили теплі слова, сказані на його адресу. Керуючий справами (секретар) виконавчого комітету сільської ради Валентина Шипа, яка є односельчанкою іменинника, знає його як доброзичливу, завжди позитивну, справедливу людину. За її словами, ніколи не чула від Гурія Антоновича поганого слова. Добрий і відкритий, він був готовий поділитися останнім. Окрім того, у Колодяжному і довколишніх селах чоловіка знають як гарного майстра і будівельника-пічника.

Читати ще: Має 10 праправнуків: на Волині довгожителька відзначила 108-річчя

У Гурія Антоновича троє дітей від першої дружини, нині чоловік також у парі. Тож радість сьогоднішнього дня розділив із дружиною Ольгою Василівною, а також привітати батька завітали діти.
Гурій Бруча все життя трудився: спочатку у колгоспі, потім працював будівельником аж до виходу на заслужений відпочинок. Ще доволі жвавий на свої літа і відносно при доброму здоров’ї, а секрет його довголіття, вочевидь, в хорошому гуморі та здоровому способі життя. Радіє кожному, подарованому Богом дню, тішиться онукам, яких має семеро, та правнукам.

Многая літа, міцного здоров’я і мирного неба імениннику!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus