USD 41.15 41.55
  • USD 41.15 41.55
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.35 10.50

СБУ затримала усю зміну рівненських митників

26 Лютого 2018 12:15
Працівники СБУ та відділу внутрішньої безпеки ДФС затримали зміну співробітників Рівненської митниці на МП «Прикладники», що на кордоні з Білоруссю у Зарічненському районі.

Про це повідомила у Фейсбук громадська активістка Ліана Диновська, посилаючись на власні джерела.

Згідно з інформацією, правоохоронці проводять затримання у рамках відкритого кримінального провадження за ч.3 ст.368 КК України (одержання неправомірної вигоди).

Затримали зміну співробітників Рівненської митниці ДФС на МП «Прикладники» , у тому числі заступника начальника митного поста, «за систематичне отримання неправомірної вигоди від громадян України за безперешкодне переміщення через митний кордон товарів підакцизної та інших груп».

У коментарі виданню «Рівне вечірнє» Інна Ілючок, речниця управління СБУ у Рівненській області,підтвердила інформацію. Деталі пообіцяла розповісти згодом, оскільки наразі ще тривають слідчі дії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Пенсіонер Показати IP 26 Лютого 2018 12:50
Запрошую в Ягодин !Можна затримати аж три зміни!
Анонім до Пенсіонер Показати IP 26 Лютого 2018 14:18
В Ягодині краще знають табличку ділення
Дарт Вейдер Показати IP 26 Лютого 2018 15:12
А ще один Міністр каже, що Держекоінспекція України корумпована і її необхідно реформувати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus