USD 41.35 41.65
  • USD 41.35 41.65
  • EUR 41.50 41.90
  • PLN 10.30 10.60

СБУ затримала небезпечну банду, яка майже 5 років ховалася від правоохоронців

16 Жовтня 2021 15:12
СБУ провела спецоперацію, внаслідок якої затримали трьох осіб, котрі в 2016 році здійснили серію нападів на філіали банківських установ та інкасаторські автомобілі в Запоріжжі, інформує пресслужба СБУ.

Весь цей час вони переховувалися від слідства та здійснювали тяжкі злочини майнового характеру. Зокрема, заволодіння транспортними засобами та іншим майном. Наразі ці порушення розслідуються органами Нацполіції.

За отриманими даними СБУ, щойно затримані зловмисники переховувалися на базі у Донецькій області. Цей об’єкт має особливу систему захисту та цілодобове відеоспостереження.

Щоб забезпечити пересування зловмисників поза межами бази, вони використовували документи загиблих бійців та військовослужбовців, які звільнилися зі служби.

Дане злочинне угруповання постійно мало при собі бойову вогнепальну зброю, ручні гранати та в будь-який момент було готове вчинити збройний опір правоохоронцям.

Загалом злочинне угруповання складалося з семи осіб. Двоє із них загинули від отриманих поранень ще у 2016 році, коли чинили збройний опір правоохоронцям, а ще двоє – були затримані раніше та перебувають під запобіжним заходом.

В ході силової спецоперації СБУ зловмисників затримали. Наразі щодо них обирається міра запобіжного заходу та проводяться дії, щоб притягнути до відповідальності усіх осіб, причетних до їх протиправної діяльності.

Заходи із викриття зловмисників проводили співробітники департаменту контррозвідки СБУ, Центру спеціальних операцій «А» СБУ та слідчі Головного слідчого управління СБУ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 16
олександр Показати IP 16 Жовтня 2021 15:36
цікаве формулювання- двоє були затримані раніше та перебувають під запобіжним заходом -тобто це домашній арешт чи особисте зобовязання
##Монархіст Показати IP 16 Жовтня 2021 15:54
На відео видно намальовану в кімнаті свастику і руни. Показують якісь посвідчення (швидше за все структури МВС). Не дивно, що затримувала їх СБУ. Судячи з усього, влада знову гнобить "активістів і патріотів" Білецького (колишніх а може і діючих).
Народна прокуратура до ##Монархіст Показати IP 16 Жовтня 2021 17:07
Ага, зараз знов почнуться хороводи з вимогами звільнити "патріотів", бо вони не можуть бути винуватими ні в чому. Черговий привід задуматись дебільним громадянам, які у 2013-2014 роках возносили до небес усіх, хто призначив себе патріотом. У тому числі різну наволоч, що, користуючись хаосом, натягнула камуфляж і почала займатись рекетом, вигукуючи про чесність і справедливість
пиняботокс до Народна прокуратура Показати IP 16 Жовтня 2021 18:21
Наволоч, то ти і тобі подібні гниди. А громадяни у 2014 році пішли в добробати, що б зберегти Україну, і саме вони відстояли Україну від ботоксної криси.
Народна прокуратура до пиняботокс Показати IP 16 Жовтня 2021 22:26
Особливо братва з "Торнадо" і різна шелупень, що називалась "Правим сектором". Не хочеш пригадати подвиги останніх по захисту "Ягодина" або бурштинщиків?
Анонім до Народна прокуратура Показати IP 17 Жовтня 2021 20:35
Ого, як зрезонувало у вас, не шанований. Вата в голові ще не задиміла? Зможеш бійцям "ПС" в очі щось сказати з написаного тобою? 200% що ні. Але то така твоя доля, кімнатної вонючки ... Хахаха.
Народна прокуратура до Анонім Показати IP 17 Жовтня 2021 21:05
На відміну від тебе, соплежуя, завжди мерзотнику говорив, що він мерзотник.
Народна прокуратура до пиняботокс Показати IP 16 Жовтня 2021 22:30
Ще не забудь про закарпатські розборки правосєків з бандотою за контроль над контрабандними потоками, які завершились розстрілами на мирних вулицях. Теж від Путіна захищали?
Анонім до Народна прокуратура Показати IP 17 Жовтня 2021 19:34
Не даремно ж вас погнали з органів, у вас немає елементарного логічного мислення. Вам тяжко розмежувати звичайних злочинців від бійців добровольчого підрозділу "Правий Сектор". Дійсно, таким як ви не місце в правоохоронних органах, все правильно атестаційна комісія зробила. Ваше щастя що по статті не звільнили чи по криміналу... дякуйте голові комісії.
Народна прокуратура до Анонім Показати IP 17 Жовтня 2021 20:33
Ха-ха-ха!!! І з чого ти зробив висновок про погнали і атестаційну комісію? Ну, просто цікаво, сам придумав і сам себе переконав? Якби мав трохи мозку, то з самого мого першого коментаря зрозумів би, що саме про наволоч, яка прикривалась патріотичними ідеями я й говорив, а ти сам до чогось розповсюдив це на всіх добровольців. Роз'яснюю ще раз особисто для тебе. Може, осягнеш: не все золото, що блищить, не всі, хто свого часу начепив емблеми Правого сектора були достойні люди. Відтак, оцінюй людей за їх справами, а не належністю до якогось підрозділу чи служби.
Анонім до Народна прокуратура Показати IP 18 Жовтня 2021 12:41
Спочатку ти всіх рівняєш під одну мірку, приплітаєш злочинців з Торнадо до всіх добробатів. Потім починаєш юлити, і щось про оцінку людей за їх справами, хоча трішки раніше облив всіх добробатів лайном... Знову ж таки, у тебе явна відсутність критичного мислення, да і з памяттю проблеми. Ще раз впевнився, таким не місце у правоохоронній системі, правильно тебе погнали ссаною тряпкою. Да, бідова ти людина, видно що мучишся без влади, хоча б мінімальної. А ти у вахтери піди, там будеш директором ліфта, тебе попустить. Може, ха ха ха...
Народна прокуратура до Анонім Показати IP 18 Жовтня 2021 13:10
До речі, про відсутність логіки і критичного мислення: 1) знайди у першому коменті згадку про всі добробати. ЇЇ немає. Там взагалі не було згадки про жодний добробат. Це лише твоя хвора фантазія і нездатність зрозуміти текст; 2) Ти не відповів, з чого взяв, що мене погнали. Знов твоя хвора алкогольна фантазія; 3) поради з працевлаштування давай своїм батькам, які виростили такого недорозвиненого. Заодне й пожалій їх, а я цього зовсім не потребую.
Анонім до Народна прокуратура Показати IP 18 Жовтня 2021 14:44
Не юли як жук навозний, ти ж колись форму носив. Знайди в собі хоч грам честі визнати, що об...рався із своїми диб.льними коментарями.
Народна прокуратура до Анонім Показати IP 19 Жовтня 2021 17:07
Оце точно, обіс..ся ти зі своїми дебільним коментами. А також з відсутністю у тебе логіки і критичного мислення. Не намагайся вступати у дискусію з розумнішими за себе, краще підучи матеріальну частину
Пинібоксу Показати IP 17 Жовтня 2021 10:01
В голові вже давно криса гніздо зробила?
Народна прокуратура до Пинібоксу Показати IP 17 Жовтня 2021 11:51
Варіанти два: або Пиняботокс клінічний ідіот, який відірваний від реальності і не бажає бачити й чути, які внутрішні проблеми переживали свого часу добробати в намаганні подолати аннархічні прояви частини своїх учасників, або відвертий брехун і сам такий "робін гуд". В жодній спільноті, як би вона себе не називала, не буває однорідних людей. Люди в різних ситуаціях можуть проявляти себе по-різному. Тому надавати комусь статус ангела або чорта, виходячи лише з його належності до якоїсь організації - дурість. Як і вперте небажання визнавати свою неправоту

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus