USD 41.15 41.55
  • USD 41.15 41.55
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.35 10.50

СБУ розслідує зловживання в енергетиці, – ЗМІ

5 Вересня 2023 12:02
Працівники Служби безпеки України проводять понад 20 обшуків у кількох областях через зловживання на відновленні енергетичної інфраструктури.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на коментар пресслужби СБУ у вівторок, 5 вересня.

«Співробітники СБУ за процесуального керівництва Офісу генерального прокурора проводять слідчі заходи у рамках раніше відкритого кримінального провадження, що стосується зловживань на відновленні енергетики. Наразі у декількох областях здійснюються понад 20 обшуків», – йдеться у повідомленні.

Вказано, що всі заходи відбуваються з дотриманням чинного законодавства.

Раніше у вівторок стало відомо, що правоохоронці прийшли з обшуками додому до в.о. міського голови Чернігова Олександра Ломако. Він припустив, що у нього шукатимуть трансформатор, який раніше купило місто.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанка Показати IP 5 Вересня 2023 15:33
СБУ варто ще зайнятись облгазами - як вони махлюють з показниками і працюють у двох програмах.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus