USD 41.05 41.45
  • USD 41.05 41.45
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.60

СБУ нейтралізувала канали незаконного обігу зброї у двох регіонах України

24 Серпня 2022 14:48
Під час контрдиверсійної «зачистки» столичного регіону співробітники Служби безпеки України ліквідували два потужних канали нелегального переправлення бойових засобів ураження на територію Києва.

Як повідомляє СБУ, у столиці нейтралізовано зловмисників, які намагались продати в столиці партію засобів ураження.

Серед вилученого у затриманих: 12 бойових гранат, 6 пістолетів різних марок, гвинтівка, понад 270 набоїв різного калібру, комплектувальні до стрілецької зброї. Крім того вилучено понад 1,2 млн грн, одержаних злочинним шляхом.

Іншого зловмисника затримано на спробі прихованого переправлення озброєнь з одного з прифронтових районів сходу України.

Під час огляду його транспортного засобу правоохоронці виявили: 14 бойових гранат Ф-1 та РГД із запалами до них, 25 підривників, 2 автомати Калашникова АК-74, 24 постріли до підствольного гранатомета, 14 сигнальних ракет, понад 3 тисячі набоїв різного калібру.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus