USD 41.30 41.60
  • USD 41.30 41.60
  • EUR 41.35 41.60
  • PLN 10.60 10.80

СБУ надала охорону Шефіру після замаху на нього, – ЗМІ

23 Вересня 2021 16:07
Служба безпеки України забезпечила охороною першого помічника президента Сергія Шефіра та членів його родини після учорашнього замаху.

Про це з посиланням на власні джерела повідомляє Українська правда.

За даними джерела УП, Шефіру як потерпілому в кримінальному провадженні, а також його сім’ї була надана охорона.

Слідчі поліції подали відповідні документи до СБУ. Наразі постраждалий та його сім’я перебувають під охороною Служби безпеки.

Вранці 22 вересня в районі села Лісники Київської області невідомі особи відкрили вогонь по автомобілю першого помічника Президента України Сергія Шефіра. У результаті його водій отримав три вогнепальні поранення. Зараз він перебуває в реанімації в лікарні «Феофанія». Сам Шефір не постраждав.

На знімках з місця події видно, що правоохоронці нарахували мінімум 17 вхідних кульових отворів. Сліди від пострілів знаходяться на лівій стороні автомобіля, що означає, що стріляли, ймовірно, через смугу зустрічного транспорту.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 КК – замах на вбивство двох і більше осіб.

Сам Шефір на брифінгу заявив, що ні з ким не конфліктував. На його переконання, автомобіль обстріляли, щоби залякати самого Володимира Зеленського.

Президент теж не приховував, що нападом на Шефіра нібито хотіли передати йому «привіт». Також глава вважає, що це така «ціна реформ» у державі.

Проте у поліції наразі розглядають три версії замаху, зокрема участь в обстрілі іноземних спецслужб.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus