USD 41.30 41.60
  • USD 41.30 41.60
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.55 10.70

СБУ: «Інформуйте про ДРГ і рух ворога через офіційний чат-бот»

4 Березня 2022 14:27
Служба безпеки України нагадала про необхідність інформування служби про рух ворога через чат-бот у Telegram @stop_russian_war_bot:

«Колись кожен день цієї війни, яку розв’язала РФ, буде описаний у підручниках. Це буде вже завтра… а сьогодні наше завдання – боротися, щоб це була історія вільної України!

Мільйони українців саме цим і займаються, коли знищують ворога, збирають волонтерську допомогу чи патрулюють вулиці. Адже зброя буває різна. І як російські окупанти прийшли в наш дім з танками, ракетами і фейками, так ми і відповідаємо – байрактарами, джавелінами, кібервійськами, та головне – силою духу і волі.

За минулий тиждень ми стали НАЦІЄЮ, яка вміє захищати своє.

А от загарбники ніколи не зрозуміють, чому ми йдемо на танки, співаючи «Ще не вмерла…», коли їхні співвітчизники тікають з мітингів.

Але нам своє робити:

- боротися і не здаватися – допомагати захисникам усім необхідним

- перешкоджати окупантам на кожному кроці

- інформувати про ДРГ і рух ворога через офіційний чат-бот у Telegram @stop_russian_war_bot

- поширювати правду про війну в Україні, щоб мешканці РФ нарешті розібралися, в чому різниця між «спецоперацією» і війною

- видаляти фейки зі своїх мереж і довіряти тільки перевіреній інформації з офіційних джерел».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus