USD 41.20 41.65
  • USD 41.20 41.65
  • EUR 41.25 41.60
  • PLN 10.26 10.50

СБУ і ВМС атакували дронами два російські військові кораблі

13 Жовтня 2023 16:07
Служба безпеки України спільно з Військово-морськими силами атакували дронами російський ракетоносій «Буян» і патрульний корабель «Павел Державин».

Про це повідомили джерела Бабеля у спецслужбі.

«Буян» у бухті Севастополя пошкодили сьогодні, 13 жовтня, а «Державина» позавчора, 11 жовтня. Раніше повідомляли, що ці кораблі підірвалися на мінах. Деталі операції не розкривають. У спецслужбі лише вказали, що кораблі атакували надводні дрони Sea Baby.

«Після першого підриву російські тральники та водолази так і не змогли виявити наше ноу-хау. Вчора пощастило підводному човну «Алроса», який поки що зумів утекти від наших розробок. Носій крилатих ракет «Буян» повторити подвиг «Алроси» не зміг, тому був сьогодні уражений на севастопольському рейді експериментальним озброєнням «Морських малюків», — зазначив один з організаторів спецоперації.

Нагадаємо, український морський дрон 14 вересня підбив російський ракетний корабель «Самум».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Mmm Показати IP 13 Жовтня 2023 20:31
Вони ( сбу і мвс) і війну виграють...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus