USD 41.35 41.65
  • USD 41.35 41.65
  • EUR 41.25 41.60
  • PLN 10.35 10.50

СБУ за пропаганду депортувала в Білорусь журналіста

2 Січня 2019 23:03
Служба безпеки України вислала з країни журналіста Павла Карназицького, повідомлено на сторінці СБУ в Facebook.

Карназицькому заборонили вʼїзд в Україну на три роки і депортували в Білорусь. Як повідомляють в СБУ, журналіст поширював антиукраїнську пропаганду на території України.

«Оперативники спецслужби встановили, що іноземець, котрий проживав в Україні нелегально, публічно розповсюджував фейкову інформацію. Зокрема, під час виступів на деяких телевізійних каналах він ставив під сумнів визнані міжнародною спільнотою докази присутності військ країни-агресора на тимчасово окупованих територіях нашої держави», — йдеться у повідомленні.

Також в СБУ зазначили, що Карназицький неодноразово публікував антиукраїнські матеріали на медіа-ресурсах, підконтрольних терористичним організаціям «ДНР» та «ЛНР». Карназицький є засновником порталу «Главновости».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
123ЙО Показати IP 3 Січня 2019 08:35
Білорусь це вже губернія раші, яка залежить від раші у всьому, так сказати "полностью дотируемый россией регион". Шкода, але це так ... Продав лука Білорусь пуйлу, продав, і казочка кінчається!
21 Показати IP 3 Січня 2019 09:38
Вроді й адекватні люди бульбаши, але характеру 0.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus