USD 41.40 41.80
  • USD 41.40 41.80
  • EUR 41.35 41.60
  • PLN 10.60 10.80

Самостійно підробив документи: покарали чоловіка, який хотів потрапити до Польщі через «Ягодин»

Сьогодні 18:47
Уродженець Сумщини сам виготовив підроблені документи, щоб потрапити до Польщі. Його зловили на кордоні та засудили до року обмеження волі.

Про це йдеться у вироку Любомльського районного суду.

У лютому 2024 року Олександр Д. намагався виїхати за кордон через пункт пропуску залізничного сполучення «Ягодин». Чоловік призовного віку надав прикордонникам тимчасове посвідчення військовозобов’язаного та довідку ВЛК, що свідчила про непридатність до військової служби. Проте обидва бланки виявилися підробленими.

Читати ще: Їхав за кордон із підробленим посвідченням: у волинському суді з'ясовували, де киянин дістав документи

Обвинувачений на судовому засіданні вину повністю визнав. Як зазначив, подав до паспортного контролю документи, які виготовив самостійно.

Про чоловіка відомо, що він є уродженцем Сумської області, не працює, одружений. Суд врахував, що він вперше притягується до кримінальної відповідальності та позитивно характеризується за місцем проживання.

Читати ще: Заплатить штраф: підприємець із Київщини хотів проїхати через «Устилуг» із підробленими документами

Жителя Сумської області судили за ч.1 ст.358, ч.4 ст.358 КК України, тобто за виготовлення і використання підробленого документа. Олександра Д. визнали винним і призначили йому рік обмеження волі.

Дмитро КЛИМЧУК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus