USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65

«Самопоміч» залишають ще 5 нардепів

8 Травня 2019 22:31
Народні депутати Вікторія Войцицька, Олександр Данченко, Іван Мірошниченко, Олена Сотник, Олександр Опанасенко вирішили вийти з партії «Об'єднання «Самопоміч».

Як пише «Слово і Діло», про це повідомив лідер партії Андрій Садовий.

Садовий заявив, що на зустрічі вони домовилися, що до кінця каденції депутати все ж залишаться у фракції «Самопоміч» у Верховній раді.

«Зустрілися з групою депутатів від «Самопомочі» - Оленою Сотник, Вікторією Войцицькою, Олександром Опанасенком, Іваном Мірошниченком. По скайпу приєднався Олександр Данченко. Колеги висловили бажання перейти в статус позапартійних депутатів», - повідомив Садовий.

Нагадаємо, депутати Верховної ради України Єгор Соболєв і Семен Семенченко, які були обрані в 2014 році у Верховну раду за списками об'єднання «Самопоміч», заявили про намір вийти з партії.

Соболєв вже підписав відповідну заяву, а Семенченко оголосив про намір зробити це найближчим часом. Відзначається також, що нардепи повідомили про відповідний намір своїм колегам під час засідання фракції. Зауважимо, раніше лідер партії Андрій Садовий повідомляв про можливість виходу частини народних депутатів зі складу фракції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 9 Травня 2019 00:14
садовий політичний труп сміттєпікидач по сусіднім областям....а хряк порошенко його брателло...... за який х.й святкувати цим батькам з обкраденними пенсіями ганебним крадієм петьком порошенком? Крадучю скотиняку порошенка НА НАРИ довічно!!!!!!!
Упс! Показати IP 9 Травня 2019 11:27
Ага..виходять..а в самих на думці-чи не швидко ми біжимо..!? Договорнячки , якже ж без них ...такі чесні й принципові..будуть трошки почекати. Й всі усміхнені сфоткалися.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus