USD 41.15 41.55
  • USD 41.15 41.55
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.60

Сальвії, чорнобривці та бегонії: у Луцьку висадять 150 тисяч саджанців квітів

9 Липня 2022 15:42
У Луцьку працівники комунального підприємства «Парки і сквери» завершують висаджувати квіти. Тендер на виконання робіт з озеленення міста сягнув дев’яти мільйонів гривень.

Про це розповів керівник комунального підприємства Олександр Михалусь, інформує Суспільне.

«Левову частину саджанців надала львівська фірма, решту виростили власноруч», – розповіла Алла Можелюк, майстриня комунального підприємства «Парки і сквери».

Усього запланували висадити 150 тисяч саджанців – це однорічні квіти. Цього року усі квіткові композиції виконані із вкрапленням національної символіки.

«У нас двократна посадка. Перша посадка – це рання весна: квітень місяць – віола, тому що вона морозостійка», – каже майстриня підприємства.
Озеленювачка Руслана Кулаєва розказує, що висаджують сальвії, чорнобривці, агератум голубий і бегонії.

Лучани ландшафтний дизайн міста оцінюють позитивно.

Однорічними квітами можна буде милуватися до перших морозів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
123 Показати IP 9 Липня 2022 16:12
Звичайно гарно буде в місті . Позитивно викинуті гроші , 9000000 гр в землю , скільки це броніків , розгрузок , касок , амуніції , автомобілі , медикаменти , ітп , цього всього якраз катастрофічно не вистачає на нулі .
Лучанка Показати IP 9 Липня 2022 16:30
Гарно, не сперечаюсь .Але скільки це коштів. В нас нема куди із витратити? В нас всі проблеми вже вирішено? А особливо зараз ? Коли люди лишились житла, коли військовим не вистачає одежі( збирають селами), коли людям не вистачає ліків? Просто стільки коштів при цьому ще легко відмити. Так і з поливанням асфальту. Такий вже він в нас класний, щоб прям поливати , хоч і один день спеки був. За кордоном такого нема. Чому не можна висадити один раз на клумбах щось із вічнощелениз( туї, самшит, ялівці тощо). Їх стільки видів, сортів, відтінків є. Буде на довгі роки і красиво як влітку, так і в будь-яку іншу пору року. І не потрібно кожного року на квіти викидати мільйони
Петро Показати IP 9 Липня 2022 20:36
Висадити квіти тільки на "волі" і перед Радами, на газонах і тротуарах решти міста хай євробляхи красуються. (така собі "кольорова клумба ")

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus