USD 41.10 41.50
  • USD 41.10 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.55 10.72

Саджатимуть на 10 років: як Британія каратиме за порушення карантину при в'їзді в країну

9 Лютого 2021 23:55
Уряд Великої Британії має на меті посилити покарання за порушення коронавірусних обмежень на кордоні. Порушників карантину хочуть кидати за ґрати на 10 років.

Про це пише 24 канал.

Міністр охорони здоров’я Метью Генкок заявив, що ув’язнення буде загрожувати не всім громадянам. Загриміти до в’язниці можуть лише ті, хто намагався приховати інформацію про подорожі до країн з «червоного списку».

«Будь-хто, хто надасть неправдиву інформацію у бланку пошуку пасажирів і спробує приховати, що за 10 днів до прибуття у Велику Британію перебував у країні, що входить до нашого «червоного списку», буде засуджений до тюремного ув’язнення на термін до 10 років», – наголосив глава МОЗ.

Він зазначив, що нові заходи безпеки будуть введені в дію вже цього тижня.

Генкок додав, що його зовсім не гризе сумління через жорсткість нових обмежень. Нові заходи є останньою спробою уряду запобігти потраплянню мутованих штамів коронавірусу у країну.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus