USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.55

Рух підприємців SaveФОП вимагає з 1 травня зняти обмеження з бізнесу

26 Квітня 2020 21:25
Глава Союзу захисту підприємництва і один з лідерів руху SaveФОП Сергій Доротич опублікував вимоги підприємців до влади.

Про це йдеться в дописі на його фейсбук-сторінці.

Так, вимагають скасувати обмеження на роботу бізнесу вже з 1 травня, скасувати податки для бізнесу, який був змушений зупинити діяльність на час карантину, скасувати введення в дію законів про фіскалізацію ФОПів і кешбек.

В іншому випадку підприємці погрожують акціями протесту по всій країні.

У заяві також йдеться про те, що влада своїми обмежувальними заходами заганяє людей у ​​злидні і забезпечує надприбуток транснаціональним корпораціям.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Ом Показати IP 26 Квітня 2020 21:48
Думають за те як заробити Їм насрати на простих людей, а би тільки бабло заробити і пофіг що їм працівник наражається на небезпеку
Мо до Ом Показати IP 26 Квітня 2020 23:05
Думають, як не здохнути з голоду і дати можливість заробити співпрацівникам. Ну а неробам все одно, я розумію(
Анонім до Ом Показати IP 27 Квітня 2020 09:25
І тим більше їм пофіг, що на небезпеку наражаються і інші
Віктор Показати IP 27 Квітня 2020 09:57
Беззвязна брэдятіна в тексті активіста "зрадомана". Тяжко зараз усім. А цей ааттвіст чим коли та кому допоміг крім самопіару?
Зінчук Сергій Показати IP 28 Квітня 2020 03:47
Підтримую,імітація карантину а насправді антиконституційний терор небезпечніший за вірус,треба спасати економіку і національну ідею бо завтра не буде за що лікуватися,а голод і хаос,бунт убїють більше за вірус,влада займатися підміною понять:відосіки із огидними бидлячими пиками називає державним управлінням, ВІДСТУП із втратою людей і позицій-розведенням,ріст ніщити кінцем епохи бідності.....але в Україні народ є владою і при єдності за день можна і потрібно все міняти
Зінчук Сергій Показати IP 28 Квітня 2020 03:55
Ми вимагаємо відміни антиконституційного терору під назвою карантин,потрібно розвивати економіку і національну ідею природній відбір ми переживем,від карантину загине більше ніж від вірусу,голод і хаос результат нікчемного управління блазня і балагана,але ми в змозі їм пояснити що в Україні народ є владою

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus