USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65

Розвиток вмінь і пошук талантів: «Старий Луцьк» зібрав десятки дітей на баскетбольний тренувальний табір

8 Червня 2024 11:29
Баскетбольний клуб «Старий Луцьк-Університет» знову організував тренувальний табір для школярів та студентів «Staryy Lutsk University Camp 2024». Упродовж трьох тижнів близько 70 баскетболістів займатимуться під керівництвом тренерів та гравців луцької професійної команди.

За час тренувального табору спортсменів розділять на п’ять груп для більш ефективних тренувань, а згодом кращих відберуть для участі в чемпіонатах України різних вікових категорій.

Завітали на тренування і минулорічні учасники, і нові любителі баскетболу.

Читати ще: Майстерність та витривалість: БК «Старий Луцьк» організував баскетбольний табір для дітей. Фото
Хвилиною мовчання діти, тренери та батьки вшанували загиблих на війні Героїв, а згодом спільно виконали Державний Гімн України. Після вітальної частини для дітей підготували комплекс вправ на покращення баскетбольної майстерності.
Головний тренер «Старого Луцька» Дмитро Чайковський переконаний, що впродовж тритижневого таборування вдасться знайти нових гравців, які представлять місто на всеукраїнських першостях.

«Тренувальний кемп триватиме з 8 до 28 червня. Під час тренувань спробуємо покращити навички в дітей та студентів. Плануємо поділити учасників на п’ять груп за віком. Тренування будуть щодня, деколи навіть двічі на день, а для старших ще й передбачено окремі бігові та силові заняття.

У найстаршій групі займатимуться хлопці, які вже виступали в Першій лізі України. А на наступний сезон ми плануємо заявити дві команди в дитячу баскетбольну лігу – це хлопці 2010 та 2012 років народження», – розповів головний тренер.
Читати ще: На баскетбольному турнірі в Луцьку відомі волиняни збирали кошти на ЗСУ. Фото

Дмитро Чайковський додав, що в кожній із груп помітив гравців, які готові до виступів на більш сильному рівні. А для новачків, з його слів, табір стане чудовою нагодою підтягнути вміння.

До слова, після табору всі охочі зможуть продовжити заняття баскетболом, адже від липня відновлять роботу баскетбольні секції.

Дмитро КЛИМЧУК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus