USD 41.45 41.75
  • USD 41.45 41.75
  • EUR 41.50 41.90
  • PLN 10.45 10.60

Розвиток українського порно, смерть Путіна та похорони діда: вечір стендапу Тараса Яремія у Луцьку

13 Лютого 2022 13:05
Ситуації з сімейного життя, Гаррі Поттер, гумор у відносинах, похід до перукаря, українське порно та Путін – здавалося б, що може тут бути спільного? Проте все це об’єднав комік Тарас Яремій під час вечора стендапу в Луцьку у рамках туру «Все так не буде».

Виступ коміка зібрав аншлаг у «ГаРмИдЕр ангар-stage».

Проте захід не обмежився виступом лише Тараса Яремія, адже на сцені з’явилися й інші коміки. Зокрема, першим до публіки вийшов ведучий вечора Дімка Носов.
Першу частину він присвятив знайомству з публікою, бо «повинен знати, чи серед 130 людей є й****ті».

Комік познайомився з хлопцями, які прийшли на шару, – Ігорем і Свєтою. Але «Свєта» сказала, щоб артист відчепився від Ігоря: «Він синій, чо ти його чіпаєш? Хай сидить собі і сміється».
«Луцьк, чесно кажучи, абалдєть, що вас зібралося стільки. Таке враження, що тут всі. Хто обороняє замок?» – пожартував Дімка Носов.

Вечір поступово перетворився на сімейний, адже публіка завдяки виступу почала дізнаватися більше один про одного. Зокрема, відбулося знайомство з Сєньою, який «сьогодні займається волейболом, а завтра – футболом».

Також відбулося знайомство з архітектором, який сказав, що займається х****ою. «Дуже страшно, коли архітектор каже, що займається х****ою, а потім ходити тими мостами, жити в домах», - пожартував комік.
Далі на сцену вийшов стендапер Славік Мартинюк, який багато жартував з себе: «Розігріваю Тараса. Паро днів назад він мені подзвонив і каже: «Славік, так багато буде людей, треба трохи підсилити концерт». Оце таке підсилення в розумінні Тараса. Якби Тарас брав участь у Першій світовій, він би думав, ким підсилитися: Молдова чи Кіпр, а, можливо, Славіка Мартинюка покликати».
Окрім того, Славік Мартинюк жартував про навчання на лікаря.

«Став сьогодні лікарем, отримав ліцензію, віз сюди, щоб показати. Уявляєте, с****ив в мене циган в поїзді. Я одинадцять з половиною років вчився, а циган за п’ять хвилин. Я поступав ще при Ющенку, Сіріус Блек сидів в Азкабані на пів року менше. Але радості з нас висосали однаково».
Комік також сказав, що старається берегти здоров’я, але йому не завжди вистачає мотивації, тому він просто хоче довше пожити, аби побачити, як помре Путін. «Смерть Путіна мотивує. Я такий біжу доріжкою і думаю: з дня на день Славік, з дня на день. Йому десь років двадцять лишилося. Не бажаю комусь смерті, але якщо Путін помре, в Україні почнеться фестиваль».
«Покликав Діму і Славіка, щоб розігріли публіку. Дали, с*ка, концерт. Дуже щасливий, що ви прийшли. Радію, що зараз маю таку роботу – смішити людей. Ви – мої роботодавці, – сказав на сцені Тарас Яремій. – Радію, що так заробляю гроші, але так не було завжди. Я з міста Новояворівськ – з одного боку близько до польського кордону, з іншого – до самогубства. Нам було по 18 років і мій друг сказав, що в нього є тєма. Коли вам друг каже, що в нього є тєма, тікайте, бо нормальні люди так не кажуть. Вони кажуть ідея, бізнес-план, но не тєма».
Тарас Єремій багато жартував, порівнюючи Україну з іншими країнами. Він розповів, що Німеччина – це країна, в якій знімають порно, водночас зазначив, що не бачив українського порно, тому запропонував розвивати його. «Я вже уявляю, як буде починатися заставка. За підтримки Держкіно, Міністерства культури...»
Не обійшлося без комічних ситуацій у сім’ї. Особливо Тарас Яремій приділив увагу батькам, які не розуміються в сучасних гаджетах, та діду, який жартував і витворяв, а тут таке витворив, що помер.
«У нас в селі до кладовище веде центральна дорога. Так сталося, що тією дорогою женуть корів. І якраз під час похорону за процесією йшло стадо, а пастух ще їх так підганяв», – розповів комік.

Насамкінець публіка віддячила стендап-коміків гучними аплодисментами та покинула «ГаРмИдЕр ангар-stage» задоволеною, цитуючи жарти з виступів.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
пес дюк Показати IP 13 Лютого 2022 13:22
стендап-гоміки...
123 Показати IP 13 Лютого 2022 13:55
які убогі жарти! Господи, дай їм розуму або й той забери!
Луцький Показати IP 13 Лютого 2022 14:03
І навіщо показувати,рекламувати цю вульгарщину і цих сопляків безкультурних! їм в перший клас потрібно йти і вчитися розмовляти нормально!
? Показати IP 13 Лютого 2022 14:15
а смішні жарти були чи те, що в статті, це максимум їхніх можливостей?
Гаргола Д.М., м. Луц Показати IP 13 Лютого 2022 14:29
Можна тільки представити скільки гоблінів та їм подібних в Україні, бажають смерті Путіну В.В. А, президент Росії Путін В.В. собі живе
Анонім до Гаргола Д.М., м. Луц Показати IP 13 Лютого 2022 15:26
Доживає. Скоро на концерт кобзона і хора ім. александрова. Ти ще це побачиш, лапоть.
Рауль Показати IP 13 Лютого 2022 15:03
деградация молодежи нашего времени
Мошко з Вульки Показати IP 13 Лютого 2022 15:54
Той архітєктор, який признався шо займається х****ю, дійсно правду сказав, бо видно плоди його "діяльності" на проспекті Волі !
лінивець Показати IP 13 Лютого 2022 16:58
Розвиток українського порно?Скоро на біржі праці появляться нові вакансії але напевно без досвіду роботи та знання 1С і туди не візьмуть)))))
Віктор до аноніма Показати IP 13 Лютого 2022 19:54
Ти з бункера строшиш троль?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus