USD 41.25 41.58
  • USD 41.25 41.58
  • EUR 41.40 41.80
  • PLN 10.30 10.60

Розвідники отримали 4 мільйони гривень на дрони Magura V5 від гурту Badstreet boys

Сьогодні 10:22
Головне управління розвідки Міністерства оборони України отримало 4 мільйони гривень на закупівлю ударних морських дронів Magura V5 від гурту Badstreet boys.

Про це повідомляє ГУР.

«Учасники гурту Badstreet boys передали 4 мільйони гривень благодійному фонду Діани Подолянчук, який регулярно допомагає ГУР МО України. Ці кошти будуть спрямовані на закупівлю ударних морських дронів українського виробництва Magura V5», – ідеться у повідомленні.

У ГУР нагадали, що сучасні та інноваційні безпілотники Magura використовуються для різного спектра завдань: від розвідки та розмінування акваторії до патрулювання і вогневого ураження ворожих кораблів та інших об’єктів. Завдяки їм Україна здобула низку важливих перемог над Росією у Чорному морі.

Читати ще: «Укрпошта» випустила марки з новітніми зразками української зброї

Badstreet boys – це обʼєднання митців, які збирають пожертви Силам безпеки та оборони України завдяки пародійно-комедійному контенту. До складу гурту Badstreet Boys входять Володимир Дантес, Василь Байдак, Антон Тимошенко, Кедр та Олег Свищ.
Український ударний морський дрон Magura V5 за результатами дослідження, опублікованими у польському виданні Political Science and Security Studies Journal, визнаний найрезультативнішим під час повномасштабного вторгнення Росії. Завдяки дронам Magura V5 були вражені 14 російських кораблів, вісім з яких знищені повністю.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus