USD 40.95 41.35
  • USD 40.95 41.35
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.50 10.67

Розвідка викрила таємні документи армії РФ щодо захоплення Києва

15 Квітня 2022 07:35
Угруповання російських військ «Центр», що діяло на Чернігівському і Сумському напрямках, одержало завдання захопити лівобережну частину Києва.

У розпорядженні української розвідки опинилися документи російських окупантів, які свідчать про їхні наміри захопити Київ, повідомляє Міноборони України.

Відзначається, що угруповання російських військ «Центр», яке діяло на Чернігівському і Сумському напрямках, одержало завдання захопити лівобережну частину української столиці.

«Про це йдеться в бойовому розпорядженні командиру 96-ї окремої розвідувальної бригади, яке він отримав зі штабу 1-ї танкової армії західного військового округу. У документі визначено етапи проведення наступу і завдання для особового складу бригади», – йдеться в повідомленні Міноборони.

Як ми писали, Міністерство оборони Російської Федерації почало погрожувати обстрілами по урядових будівлях у Києві. Це нібито буде відповідь на диверсії і удари України по об'єктах на території РФ. Натомість українська розвідка попереджала, що Росія має на меті вчинити серії терористичних актів на російському прикордонні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus