USD 41.20 41.60
  • USD 41.20 41.60
  • EUR 41.35 41.65
  • PLN 10.45 10.62

Розстріл українських військових: повідомили, як загинули дронщики на Курщині

Сьогодні 13:57
Ворог прорвав українську оборону в одному з населених пунктів Курської області, зайшов у тил та вступив у бій з групою операторів дронів. Жорсткий бій, на жаль, закінчився гибеллю українських воїнів.

Про це заявив міський голова Генічеська, доброволець 24ОШБ «Айдар» Станіслав Бунятов на позивний Осман.

Військовий таким чином прокоментував інформацію про те, що пілоти дронів нібито здалися у полон.

«Хлопці були в тилу, стався прорив, п...дари (російські агресори, – ред.) зайшли в їхню лісосмугу з двох сторін, ніхто з пілотів добровільно не здався, пацани їб...шилися до останнього! Якби вони могли відійти, то відійшли б. Загинули дуже гідні бійці», – заявив Осман.

Читати ще: ЗСУ, ймовірно, вперше збили російський Су-34 з винищувача F-16, – ISW

За його словами, проєкт DeepState опублікував неточну інформацію про цей випадок. Пілоти загинули під час бою, а не здалися у полон.

Нагадаємо, аналітики DeepState заявили, що росіяни розстріляли дев’ятьох українських військових на Курщині в четвер, 10 жовтня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus