USD 41.30 41.60
  • USD 41.30 41.60
  • EUR 41.43 41.60
  • PLN 10.30 10.45

Розслідують обставини загибелі 17-річного волинянина, на якого впали футбольні ворота

25 Жовтня 2024 13:10
Трагедія трапилася 23 жовтня в селищі Локачі Володимирського району. У перерві між заняттями 17-річний мешканець села Луковичі під час виконання вправи на незакріплених футбольних воротах впав та отримав тяжкі тілесні ушкодження.

24 жовтня юнак, на жаль, помер, інформує поліція Волині.

У поліції за цим фактом розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 137 Кримінального кодексу України. Йдеться про невиконання або неналежне виконання професійних чи службових обов’язків щодо охорони життя та здоров’я неповнолітніх внаслідок недбалого або несумлінного до них ставлення, якщо це спричинило смерть неповнолітнього.

Читати ще: Хлопець, який у Луцьку випав з 8-го поверху, помер у лікарні

Наразі призначено судово-медичну експертизу, слідчі вивчають відповідні документи щодо відповідальних осіб, які мали б обстежувати технічний стан інвертарю на спортмайданчику.

Триває досудове розслідування.

Як інформує БУГ, загиблий Михайло Цибуховський навчався у Локачинському відділенні Володимирського центру профосвіти.

«Михайло був веселим, життєрадісним, хотів завжди скрізь встигати, наш промінчик», – діляться рідні спогадами про хлопця.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 25 Жовтня 2024 13:41
злочинна халатність
Василь Показати IP 25 Жовтня 2024 15:10
Одні залазять на вагони.інші на переносні ворота.Порушення правил безпеки зі сторони потерпілого,хоча ворота після занять потрібно було прибрати.
Василю Показати IP 25 Жовтня 2024 16:48
!!! Прибрати!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus