USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.20 41.60
  • PLN 10.35 10.53

Розроблять схему дорожнього руху населених пунктів Камінь-Каширської громади

5 Березня 2023 12:48
До початку осені планують розробити схему організації дорожнього руху вулицями міста Камінь-Каширський, сіл Підцирʼя та Олексіївка Камінь-Каширської територіальної громади.

Про це йдеться на сайті prozorro.gov.ua. Торги оголосило управління капітального будівництва, транспорту, житлово-комунального господарства та комунального майна Камінь-Каширської міської ради. Тендерні пропозиції від учасників прийматимуть до 6 березня.

Очікувана вартість розробки схеми організації дорожнього руху вулицями Каменя-Каширського, Підцирʼя та Олексіївки становить 950 тисяч гривень.

Мета розробки документації – гарантування безпеки дорожнього руху та покращення умов пересування транспортних засобів і пішоходів.

Для виготовлення схеми організації дорожнього руху переможцю торгів необхідно буде провести інженерно-вишукувальні, камеральні роботи, розробити пояснювальну записку, передбачити конкретні рішення з організації дорожнього руху, створити ескізи дорожніх знаків індивідуального проєктування і здійснити підрахунки кількості технічних засобів організації дорожнього руху.

Проєкт має передбачати та враховувати розташування та позначення зупинок громадського та міжміського транспорту, оптимізацію та розширення мережі зупинок, розрахунок коефіцієнта завантаження вуличної мережі населених пунктів, пропозиції щодо розвантаження центральної частини Каменя-Каширського, пропозиції з розвитку велосипедної мережі, світлофорне регулювання руху автотранспорту на перехрестях, розміщення автостоянок, пропозиції з розміщення регульованих та нерегульованих пішохідних переходів тощо.

Проєктна документація повинна бути розроблена з урахуванням усіх чинних вимог, норм і стандартів та погоджена з управлінням Патрульної поліції у Волинській області.

Роботи повинні закінчити до 31 серпня цього року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
читач Показати IP 5 Березня 2023 14:03
Папірець вартує майже мільйон...Це ж "ціла СХЕМА організаціі дорожнього руху" без якоі суспільство не зможе існувати.Скільки вже можна красти гроші платників податків???
vasyan Показати IP 5 Березня 2023 14:11
Дуже актуально і важливо в військовий час дерибанити гроші))
Корупція Показати IP 5 Березня 2023 16:09
Нехай "схему" в Нововолинську візьмуть! Там манулого року ЧУДОрозмітку намалювали, дощи її змили як і гроші...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus