USD 41.20 41.60
  • USD 41.20 41.60
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.60 10.75

Розроблять план просторового розвитку Луцької громади

22 Грудня 2021 11:40
Луцька міська рада працюватиме над розробкою Комплексного плану просторового розвитку території Луцької міської територіальної громади.

Про це йшлося 22 грудня під час пленарного засідання 24-ї сесії міської ради.

Як розповів директор департаменту містобудування, земельних ресурсів та реклами Веніамін Туз, комплексний план потрібно розробити, аби розуміти, як буде формуватися забудова в межах громади. Фактично йдеться про створення генеральних планів усіх населених пунктів громади.

Луцький міський голова Ігор Поліщук додав, що це – перший крок до розробки генеральних планів приєднаних громад.

Депутат Роман Бондарук поцікавився, чи роботі не заважатиме те, що поки немає генерального плану Луцька.

Веніамін Туз пояснив, що тільки підготовка вихідних даних займе близько пів року. Буде створено робочу групу, яка працюватиме над матеріалами, які згодом ляжуть в основу розробки комплексного плану просторового розвитку території громади. Левова частина матеріалів – це інформація по землі, економічні показники, статистичні дані. Веніамін Туз зауважив, що до цієї роботи будуть долучені майже працівники всіх структурних підрозділів міськради.

Передбачено, що підготовчі процедури до розроблення комплексного плану триватимуть до 30 жовтня 2022 року. До складу робочої групи увійдуть представники міської ради, виконавчих органів міської ради, місцевого бізнесу та громадськості, органів державної влади, державних та комунальних підприємств, установ та організацій, органів самоорганізації населення, громадських організацій.

Ольга ШЕРШЕНЬ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus