USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.40 10.60

Розпивають алкоголь і вчиняють бійки: в Луцьку демонтують незаконні павільйони й альтанки

Сьогодні 12:03
У Луцьку демонтують низку тимчасових споруд, розміщених незаконно. Це, зокрема, літні майданчики та альтанки.

Про це стало відомо 14 серпня на виконкомі Луцької міської ради.

Було вирішено демонтувати торговельний павільйон на вулиці Сергія Климчука (навпроти будинку №1б), тимчасову споруду на вулиці Кравчука, 23 (біля ТЦ «Слон»), літній майданчик на проспекті Соборності, 14а (біля бару «Завіде»), літній майданчик на проспекті Соборності, 14а (біля грузинської пекарні «Кетілі Пурі») та дерев’яну конструкцію типу альтанки біля будинку на вулиці Теремнівській, 89.

Як вказано в пояснювальних записках, деякі тимчасові споруди було встановлено відповідно до рішення виконавчого комітету, однак дозвіл на їх розміщення вже закінчився. Окремі конструкції було встановлено без дозвільних документів.

Читати ще: Старі абонентські скриньки в Луцьку демонтують. Де саме

Своєю чергою, на встановлену на вулиці Теремнівській, 89 альтанку поскаржилися мешканці будинку. Там компанії людей постійно розпивають алкогольні напої, у нічний час порушують громадський спокій, вчиняють бійки, ночують нетверезі чоловіки, які лишають після себе сміття. Дозвіл на розміщення цієї споруди теж не видавали.

Отож, було ухвалено рішення демонтувати згадані тимчасові споруди. Як очікують, це сприятиме впорядкуванню розміщення тимчасових споруд на території міста.

Демонтувати споруди, встановлені без відповідних документів, і відновити благоустрій зобов’яжуть їх власників. У разі невиконання демонтаж проведе департамент муніципальної варти міської ради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus