USD 40.50 40.80
  • USD 40.50 40.80
  • EUR 40.60 40.85
  • PLN 10.00 10.15

Розпуста на 16 мільйонів: у Львові викрили масштабну спільноту сутенерів

14 Червня 2024 23:07
Члени чотирьох злочинних угруповань промишляли звідництвом і сутенерством у Львові та області. Сутенери налагодили безперервне функціонування мережі борделів з 10 інтимних салонів. Для їх безперебійної роботи зловмисники створили колцентр, який рекламував надання інтимних послуг та оформляв замовлення.

Про це повідомили у Департаменті внутрішньої безпеки Нацполіції України.

Серед учасників злочинної організації був адвокат. Його роль полягала у спробах розв’язання проблемних питань з держустановами, зокрема і в правоохоронних органах. За наявними даними, він надавав аналогічні послуги ще трьом злочинним угрупуванням, причетним до секс-бізнесу.

Читати ще: У Луцькому районі викрили 45-річного сутенера з Рівненщини. Фото

Загальний щомісячний обіг коштів злочинної спільноти сягав понад 16 мільйонів гривень.
За фізичної підтримки відділу швидкого реагування ДВБ, бійців поліції особливого призначення та ТОР Департаменту патрульної поліції правоохоронці провели у фігурантів понад 70 одночасних обшуків у кількох областях, під час яких виявили і вилучили гроші, зокрема близько 1,4 мільйонів гривень, понад $660 тисяч, майже €400 тисяч та іншу валюту, мобільні телефони, банківські картки, золоті прикраси, вогнепальну зброю та авто.
За процесуального керівництва Офісу Генерального прокурора поліцейські затримали 21 учасника формувань. Слідчі ГСУ вручили підозри 24 фігурантам.
Трьом лідерам злочинної організації суд обрав запобіжний захід – тримання під вартою без права внесення застави.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Мігранти злочинці Показати IP 15 Червня 2024 01:16
Побачили пику? Мігранти.
Олексій Показати IP 15 Червня 2024 06:25
Чому не легалізувати як в більшості країн ЄС? По перше: надходження в бюджет, а саме грошей нам зараз як ніколи не вистачає; по друге захищеність секс-працівниць і клієнтів від захворювань. Багато ще є причин зробити проституцію офіційним видом заробітку
123 до Олексій Показати IP 15 Червня 2024 09:31
Звичайно, бо ж iншоi роботи практично нема...
Олексій Показати IP 15 Червня 2024 09:21
Хоча законопроект минулого року вже поданий, але поки не всі комітети хочуть його прийняти

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus