USD 41.30 41.70
  • USD 41.30 41.70
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

«Розносити вщент ворожі цілі – неабияке задоволення», – воїн сталевої сотки на псевдо Баптист

Сьогодні 07:44
Лучанин Олександр на псевдо Баптист служить у танковому батальйоні 100-ї омбр на посаді механіка-водія танка. До лав ЗСУ чоловік став у березні 2022 року – добровольцем, адже за віком мобілізації в обов’язковому порядку не підлягав.

Про це пишуть на сторінці бригади.

Позивний Сашко одержав ще під час проходження курсу молодого бійця – і конфесійна приналежність, як виявляється, тут ні до чого.

«Я тоді був заступником командира взводу, мав чимало організаційних обов’язків і постійно відмовлявся грати з хлопцями в карти. Тож вони жартома прозвали мене Баптистом», – усміхаючись, розповідає танкіст.

Читати ще: Із столярів – у артилеристи: історія воїна сталевої сотки

На рідній Волині на свого воїна чекають з Перемогою батьки Валерій Володимирович і Світлана Іванівна, а також кохана дружина Анастасія.

«Я з дитинства марив танками – кайфую від них і зараз. Так, кожен виїзд на бойове завдання – це неабиякий ризик. Але ж яке то задоволення – розносити вщент ворожі цілі і тим самим наближати нашу Перемогу! – впевнено каже лучанин-танкіст на псевдо «Баптист».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus