USD 40.95 41.35
  • USD 40.95 41.35
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Розкрутка сайтів: чому без неї не буде продажів та прибутку?*

21 Грудня 2022 13:10
Про високу ефективність продажів у форматі E-commerce зараз не знає тільки лінивий. В цю сферу поступово входять навіть ті, хто звик вести бізнес традиційним способом в офісі чи власному магазині.

Проте багато новачків на етапі переходу до нового формату роблять одну поширену помилку. Вони гадають, що створення сайту з гарним дизайном буде достатньо для збільшення продажів та залучення клієнтів. На практиці для цього додатково потрібна SEO розкрутка сайтів, що виконується досвідченими фахівцями діджитал-студії.

В яких випадках не обійтись без розкрутки сайту?

Отримавши у власне розпорядження готовий інтернет-ресурс, деякі бізнесмени надіються на миттєве зростання замовлень та збільшення прибутку. Проте, часто трапляється так, що очікуваного результату немає. Причин для цього може бути декілька:

- дуже низька швидкість завантаження через те, що веб-сторінки не оптимізовані;

- відсутність професійного форматування (впливає на сприйняття потенційними клієнтами інформації на сайті);

- низька видимість для пошукових роботів (вони не «бачать» наповнення, ключові слова та інші ознаки оптимізованого сайту, тому не включають ресурс до вибірки).

Все це створює умови для низького трафіку, оскільки сайт не виходить на перші позиції, а серед відвідувачів тільки знайомі та друзі власника. Проте навіть це інколи не є переконливим аргументом для замовлення розкрутки сайтів. Деякі підприємці вважають послугу занадто дорогою.

Які переваги забезпечує розкрутка сайту?

Послуга направлена не тільки на те, щоб підвищити позиції сайту, а зробити його кращим за ресурси конкурентів. В умовах постійного збільшення кількості комерційних інтернет-ресурсів, це надзвичайно важливо. В цілому розкрутка сайтів направлена на отримання наступних переваг:

- Високий рівень конверсії. Під час розкрутки сайту спеціалісти постійно досліджують вподобання та запити потенційної аудиторії, щоб потім адаптувати під них інтернет-ресурс.

- Вихід на перші позиції в пошукових системах. Це забезпечується створенням всіх умов для покращення видимості інтернет-ресурсу для роботів.

- Довгостроковий ефект. Розкрутка сайтів є більш повільною, ніж, наприклад, контекстна реклама. Проте, ефект зберігається набагато довше.

Однією з кращий діджитал-студій, які працюють в цьому напрямку є Bonum Digital. Спеціалісти мають багаторічний досвід роботи, багато успішних кейсів та сотні відгуків від задоволених клієнтів.

Джерело: bonum-studio.com
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus