USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.55

Розклав багаття в погребі: на Волині рятувальники визволили із задимленого приміщення безхатька

28 Жовтня 2022 15:44
Уночі 27 жовтня до служби 101 надійшло повідомлення про пожежу в приватному житловому будинку в селі Олександрівка Копачівського громади.

Про це інформує ГУ ДСНС Волині.

О 23:32 за викликом прибули рятувальники 3-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Рожища та працівники місцевої пожежної команди села Копачівка.

З’ясувалося, що пожежа виникла в погребі дерев’яного будинку. 51-річний безхатько, який там облаштував собі місце для ночівлі, розклав багаття, що невдовзі перекинулося на речі домашнього вжитку, й чоловік опинився у пастці.
Рятувальники вивели чоловіка із задимленого приміщення й о 23:55 ліквідували горіння.

З отруєнням чадним газом врятованого доправили до медзакладу, проте від госпіталізації він відмовився.

Нагадаємо, учора ввечері у пожежі житлового будинку, яку спричинило необережне куріння господаря, в селі Гірки на Любешівщині загинуло двоє людей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus