USD 41.10 41.50
  • USD 41.10 41.50
  • EUR 41.35 41.60
  • PLN 10.40 10.52

Розгубився, тому запропонував 1000 доларів: луцького водія судили за спробу дати хабара

Сьогодні 16:51
Лучанин хотів дати хабара патрульним, тому опинився на лаві підсудних. Це сталося наприкінці вересня цього року. Чоловіка зупинили за те, що їхав з непристебнутим паском безпеки.

Про це йдеться в сюжеті ТРК «Аверс».

Під час спілкування поліцейські помітили в керманича ознаки алкогольного сп’яніння та запропонували пройти огляд. У результаті «Драгер» показав 0,5 проміле, що перевищує норму.

Лучанин не погодився з результатом та мав пройти огляд у медзакладі. Дорогою туди в чоловіка виникла ідея, як вийти із ситуації. Він спершу запропонував патрульним 200 доларів, а потім – 1000 доларів неправомірної вигоди.

Читати ще: Запропонувала сержанту гроші: волинянка хотіла «відмазати» сусіда, який підробив права

Сам чоловік у суді зізнався, що, прямуючи на огляд, розгубився і через це спробував вирішити проблему. Просив суд суворо не карати й запевнив, що більше так не чинитиме.

Зважаючи на щире каяття обвинуваченого та повне визнання провини, суддя Анатолій Марчук ухвалив рішення провести скорочений розгляд справи. Головуючий у справі вирішив визнати чоловіка винним та призначити йому штраф. На цьому судовий розгляд завершився.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus