USD 41.00 41.30
  • USD 41.00 41.30
  • EUR 40.80 41.40
  • PLN 10.30 10.50

Розбиті вітрини, сотні поранених поліцейських: Гамбург у розрусі. Фото. Відео

8 Липня 2017 16:19
Розбиті вітрини, сотні поранених поліцейських та затриманих демонстрантів: так виглядає Гамбург після акцій протесту.

У Гамбурзі через G20 та пов’язані з ним протести антиглобалістів продовжуються надзвичайні заходи безпеки. На території саміту та місцеперебуванні його учасників на другій день події заборонені демонстрації, пише УНІАН.

У місті під час протестів та заворушень поранення отримали щонайменше 213 поліцейських. Крім того, були затримані 203 протестувальники, які виступають проти проведення саміту "Великої двадцятки". Про це повідомляє агентство dpa з посиланням на відповідні дані поліції Гамбурга.

Поліцейські стверджують, що кількість поранених офіцерів може зрости протягом дня, зважаючи на те, що багато з них звертаються по медичну допомогу не одразу.

Під час зіткнень з протестуючими в Гамбурзі 74 поліцейських отримали різні поранення. Троє з правоохоронців доставлені в лікарню. Зокрема, один поліцейський отримав пошкодження ока в результаті вибуху поблизу петарди. Даних про кількість постраждалих демонстрантів поки немає.

Раніше у Гамбурзі, напередодні саміту G20, група демонстрантів, одягнених в чорне, почала кидати пляшки та інші предмети в поліцію. У зв'язку з цим правоохоронці ФРН застосували перцевий спрей і водомети проти протестувальників.

Очевидці надали Інформаційному агентству Волинські Новини відео з Гамбургу, де видно, як горить автомобіль, та чутно постріли:


Фото агентства dpa:

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
скептик Показати IP 8 Липня 2017 16:37
люмпен є люмпен
скептик Показати IP 8 Липня 2017 16:38
люмпен є люмпен скрізь у світі
Анатоль_ Показати IP 8 Липня 2017 20:07
Я в шоці! В нас так само було на Майдані!
909 Показати IP 9 Липня 2017 11:40
" Мирні демонстранти" і чого їх поліції чіпати?!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus